Trabzonspor, Altınordu ile Enis Destan transferi için anlaştı

20.01.2022 - 12:05 | Son Güncellenme: 20.01.2022 - 12:29

Ara transfer dönemine 4 imzayla hızlı bir giriş yapan Trabzonspor, 19 yaşındaki Enis Destan için Altınordu ile prensipte anlaştı. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor, Altınordu ile Enis Destan transferi için anlaştı

Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir'in sessiz kaldığı ara transferde, Kouassi transferiyle perdeyi açan Trabzonspor, ardından sezonun bombasını patlatarak Edin Visca'yı kadrosuna kattı. 

Karadeniz ekibi sol beke Polonyalı Puchacz'ı alırken, eski futbolcusu Yusuf Erdoğan'a da yeniden bordo mavili formayı giydirdi.

Trabzonspor, Enis Destan için Altınordu ile anlaştı

Karadeniz ekibi 5. transferini bitirmek için gün sayıyor. Bordo mavililer teknik direktör Abdullah Avcı'nın da çok istediği futbolcu fabrikası Spor Toto 1. Lig ekibi Altınordu'nun geleceğin yıldızı olarak gösterilen 19 yaşındaki golcüsü Enis Destan için prensip anlaşmasına vardı.  

700 bin Euro ve sonraki satıştan pay

Fanatik'in haberine göre Fırtına, bu transfer için kırmızı beyazlı kulübe yaklaşık 700 bin Euro bonservis ödeyecek. Sözleşmede Altınordu'ya Enis Destan'ın sonraki satışından da pay verileceği maddesi yer alacak.

İlgini Çekebilir
FIFA'dan Cengiz Ünder'i yıkan karar! Kimse bunu beklemiyordu
Habere Git

KAP açıklaması bekleniyor

Teknik direktör Abdulllah Avcı’nın çok istediği ve ‘1-2 sene içinde çok iyi rakamlara Avrupa’ya satabiliriz’ dediği Enis için kısa zamanda KAP açıklamasının yapılması bekleniyor. Geçtiğimiz sezondan bu yana pek çok Avrupa kulübünün de radarında bulunan Enis Destan, Trabzonspor’un hem geleceğe yönelik yatırımı olacak hem de hücum rotasyonunu genişletecek. 

Avcı'nın ikinci Cengiz'i, Enis Destan olacak

Abdullah hoca Başakşehir'de görev yaptığı dönemde Altınordu'dan 18 yaşındaki Cengiz Ünder'i transfer ettirmiş, İstanbul ekibi 1 yıl sonra ise 4,8 milyon Euro'ya transfer ettiği Cengiz'i, 14.25 milyon Euro'ya İtalyan devi Roma'ya satmıştı.

 

 

Sırada Doğuhan var

Trabzonspor'un bir diğer gençlik hamlesi de Doğuhan Aral Şimşir olaçak. Danimarka'nın Midtjylland takımında forma giyen 19 yaşındaki kanat-forvet için Trabzonspor 1.5 milyon Euro gözden çıkartmış, Danimarka kulübü ise 2 milyon Euro’nun üstünde bir rakam talep etmişti. Taraflar arasında rakam pazarlıkları sürerken, Enis hamlesi sonrası Trabzonspor’un bu transferde daha fazla rakam artırması beklenmiyor.

Senin için hazırladığımız haberler