Abdullah Avcı'dan Adriano ve Douglas açıklaması

27.07.2019 - 10:40 | Son Güncellenme: 27.07.2019 - 13:40

Abdullah Avcı'dan Adriano ve Douglas açıklaması

Abdullah Avcı'dan Adriano ve Douglas açıklaması! Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın teknik direktörü Abdullah Avcı, Adriano ve Douglas hakkında açıklamalarda bulundu. 

İşte detaylar...

Tecrübeli çalıştırıcı, “Takımın iskeleti zaten çok çok iyi. Bize düşen ise oyunu daha da ileri seviyeye taşımak. Douglas benim oyun sistemime uyan bir isim. Sonuçta Barcelona görmüş bir futbolcu. Adriano’nun gitmesine ise üzüldüm. Çünkü dört farklı bölgede oynayabiliyordu” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hem Douglas transferine değindi hem de kafasındaki takımı anlattı. Deneyimli hoca, Douglas’ın kendi oyun sistemine uyan bir futbolcu olduğunu söyleyerek, “Sonuçta Barcelona görmüş bir oyuncu. Barcelona scoutlarının transfer ettirdiği bir isim. Özellikle ofansif anlamda bizim oyun tarzımıza uyan bir futbolcu ve tercihimizi ondan yana kullandık” diye konuştu.

Beşiktaş’ın iyi bir kadroya sahip olduğunu da söyleyen Avcı, “Takımın iskeleti zaten çok çok iyi. Geçen sene şampiyonluğu son haftalarda kaçırmış bir kadro. Birkaç takviye ile bu kadro daha da güçlenecek. Bize düşen ise oyunu daha da ileri seviyeye taşımak. Riva’da çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Avusturya’da da iyi bir kamp oluyor. Yeni sezonda üç kulvarda 40’tan fazla maç oynayacağımızı gözönünde bulundurarak planlarımızı yapıyoruz. Sezon öncesi hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler