Abdullah Avcı'dan Arda Güler'e tebrik

Feride Kara
14.11.2022 - 18:29 | Son Güncellenme: 14.11.2022 - 19:31

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Fair Play / Adil Oyun Ödülleri Töreni sırasında Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Arda Güler ile bir araya geldi

Abdullah Avcı'dan Arda Güler'e tebrik

AJANSSPOR HABER

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Fair Play'in daha da yaygınlaşması ve farkındalık oluşması amacıyla organize edilen Fair Play / Adil Oyun Ödülleri Töreni, bu sezon ilk kez düzenlendi.
 

Öldül törenine çok sayıda isim katıldı

Ödül törenine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kurulu üyeleri, A Milli Futbol Takımı oyuncuları ve teknik heyeti, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Başakşehir Asbaşkanı Ömer Faruk Ayvacı, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve davetliler katıldı. 

 

Avcı'dan Güler'e tebrik

Törende  A Milli Futbol Takımı oyuncuları ile bir araya gelen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Fenerbahçeli oyuncu Arda Güler'in yüzünü sempatik bir hareket ile okşadı. Henüz 17 yaşında A Milli Takıma seçilen ve ilk maçına çıkacak olan Güler'i tebrik eden Avcı oyuncuya başarılar diledi. 

Senin için hazırladığımız haberler