Abdullah Avcı'dan derbi sözleri: "Kazanın, tarihe geçin"

22.12.2019 - 12:31 | Son Güncellenme: 22.12.2019 - 12:36

Abdullah Avcı'dan derbi sözleri: "Kazanın, tarihe geçin"

Beşiktaş teknik direktörü Abdulllah Avcı, Fenerbahçe ile oynayacakları mücadele öncesinde futbolcularıyla konuştu. Avcı, oyuncularını zorlu derbiye motive etti.  Avcı, "Fenerbahçe deplasmanında kazanın, tarihe geçin" uyarısını yapıyor.

Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin eksiklerini anlattı

Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı iple çekiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, maç öncesinde rakibin güçlü yanlarını ve zaaflarını futbolculara anlattı. 

"Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışır şekilde oynamalıyız"

Rakibin gücüne dikkat çeken Avcı, deplasmanda oynayacaklarını ancak; Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışır bir şekilde mücadele vermeleri gerektiğini vurguluyor. 

Abdullah Avcı :"Cesur olun, özlem bitsin"

Abdullah Avcı, "Güçlü bir rakiple deplasmanda oynayacağız. Ama biz Beşiktaş'ız. Tek düşüncemiz sahadan zaferle ayrılmak. Cesur olun, özlem bitsin" diye konuştu. 

"Tezahüratlara kulaklarınızı kapatın"

Öte yandan Avcı, Kadıköy'de oynanacak maçta Beşiktaş aleyhine olabilecek tezahüratlara da kulaklarını kapatmalarını istedi.

Abdullah Avcı oyuncularına güveniyor

Derbi karşılaşması öncesinde Beşiktaş 27 puanla 3. sırada yer alırken, Fenerbahçe ise 25 puanla 5.sırada bulunuyor.  Avcı, kadrodaki tüm oyunculara güveniyor. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler