Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan flaş transfer hamlesi! Yıldız futbolcuyu ile görüntülü konuştu

Özgür Koç
27.05.2024 - 10:03 | Son Güncellenme: 27.05.2024 - 10:13

Trabzonspor yeni sezon transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, transfer gündeminde yer alan yıldız futbolcu ile görüntülü konuştu. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan flaş transfer hamlesi! Yıldız futbolcuyu ile görüntülü konuştu

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de dün sahasında Ankaragücü'nü 4-2 yenerek sezonu 3. sırada tamamlayan Trabzonspor, bir süredir yeni sezon kadro yapılanması için çalışmalarını sürdürüyor.

3-4 transfer açıklanacak

Ligin bitimiyle birlikte daha önce anlaşmaya vardığı 3-4 transferi açıklaması beklenen bordo mavili yönetim, listesinde yer alan diğer yıldızlar için transfer harekatına devam ediyor.

Yaremchuk da listeye girdi

Karadeniz ekibi, sezonun en golcü ismi olan Paul Onuachu'yu takımda tutmak istese de Nijeryalı golcünün alternatifi olarak belirlediği isimlerle de temas halinde.

Onuachu'nun takımda tutulamaması halinde yerine yine bir pivot santrfor transfer etmek isteyen bordo mavililer, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Wout Weghorst ve geçen sezon da transfer için uğraş verilen Dinamo Zagreb'in yıldızı Bruno Petkovic'i gündemine almıştı. Trabzonspor'un Onuachu'nun alternatifi olarak listesine eklediği son isim ise Ukraynalı forvet Roman Yaremchuk olmuştu.

Abdullah Avcı, Yaremchuk ile görüntülü görüştü

Fanatik'in haberine göre; Bonservisi Belçika ekibi Club Brugge'de olan sezonu ise LaLiga ekibi Valencia'da sürdüren 28 yaşındaki Ukraynalı forvetle temasa geçen Bordo-Mavililer’de, teknik direktör Abdullah Avcı’nın da Yaremchuk ile görüntülü bir konuşma yaptığı öğrenildi. 

Brugge tamam gibi

Trabzonspor, 1.91 boyundaki yıldız için Club Brugge ile kurulan temaslarda önemli mesafe elde ederken, Yaremchuk ile pazarlıklar sürüyor.

İspanya'da 29 maçta forma giydi

Bu sezon Valencia formasıyla 29 maça çıkan 28 yaşındaki yıldız, bu karşılaşmalarda 4 gol kaydetti. Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan Yaremchuk, 44 kez de Ukrayna Milli Takımı formasını terletti. tecrübeli oyuncu milli formayla 14 gol ve 8 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler