Abdullah Avcı'dan Futbolculara Gözdağı: ''Yollarımızı ayırırız!''

Ali Bozkurt
22.12.2022 - 00:27 | Son Güncellenme: 22.12.2022 - 00:41

Ziraat Türkiye Kupası'nda Samsunspor'u kendi sahasında 3-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maçtan sonra açıklama yaptı. Detaylar...

Abdullah Avcı'dan Futbolculara Gözdağı: ''Yollarımızı ayırırız!''

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda kendi sahasında Samsunspor'u 3-0 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdıran Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Avcı, oyuncularının performansını değerlendirirken Fenerbahçe maçına dair de açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

''Bunlar yeterli değil''

Samsunspor maçından sonra takımın performansını değerlendiren Abdullah Avcı,  "Antrenman modelleri, oyun içinde planlar değişti. Bazı oyuncuların gerçek yerinde kullanmaya başladık. 3 hazırlık maçı yaptık. Oyuncu grubu hem antrenmanda hem hazırlık maçlarında buna çok iyi cevap verdiler. Ama bunlar yeterli değil resmi müsabakada taçlandırmak gerekiyor. Bugün baskımızı rakibe göre değiştirerek kullandık.'' dedi.

''Oyuncularım doğru cevap vermeli''

Takımın enerjisi hakkında konuşan Abdullah Avcı, ''Şiddetli baskı ile oyuna başladık. Oyundan hiç kopmadılar. Bunun kopmadan devam etmesini istiyoruz. Hepsinden daha fazlasına isteyeceğim, vermek zorunda kalacaklar. Düşük performans yukarı çıkmaya başladı, grubun enerjisi iyi. Bazen performansları çekmek için serzenişte bulunursunuz. Onlar doğru cevap veriyorlar. Her resmi müsabakada oyuncularımdan isteyeceğim. '' dedi.

İlgini Çekebilir
Fırtına, derbi öncesi gövde gösterisi yaptı!
Habere Git

''Gerekirse yollarımızı ayırırız''

Oyuncuların performans olarak geri dönüş sağlamaması durumunda yollarını ayıracaklarını söyleyen Avcı, ''Trabzonspor'un olduğu her yerde yarış vardır, olmaya devam edeceğiz. Oyuncularım cevap verdiler, umarım devam ederler. Kasımpaşa maçından sonraki açıklamalarıma iyi geri dönüşler aldım. Buna cevap vermeye devam edeceklerse ederiz, etmezlerse yollarımızı ayırırız" ifadelerini kullandı.

''Taraftara gerekli cecap verildi''

Takımın inişler ve çıkışlar yaşacağını söyleyen Avcı, "Bazen transfer, inişler, çıkışlar olur. Trabzonspor, her koşulda da destek verdiğinde taraftarlara cevap vermiştir. Geçen sene bunu yaşadık. Harika sonuçla şampiyonlukla aldık. Bu taraftara transferden çok ihtiyacımız var. Bizimle olmaya devam edecekler" dedi.

''Daha ligin 3'de 1'ini oynuyoruz''

Hafta sonu Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, derbiyi değerlendirdi. Avcı,  "Daha ligin 3'de 1'ini oynuyoruz. Bir sürü müsabaka var. Fair-play'a uygun saygı sevginin olduğu iki kulüp, müsabaka oynayacak. Alternataif kaliteli kadroya karşı kendi evinde planları olan bir takım müsabaka oynayacak. İyi müsabaka oynayıp karşılığını alacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı'nın isteği için 542 milyon TL'lik fatura!
Habere Git

Avcı, Gbamin'in son durumu hakkında bilgi verdi

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı,  Samsunspor maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Gbamin'in başının döndüğünü, bu nedenle oyuna devam edemediğini açıkladı.

Trabzonspor, Samnuspor'u 3-0 mağlup etti

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Trabzonspor, kendi sahasında konuk ettiği Samsunspor'u Umut Bozok ve Naci Ünüvar'ın attığı iki golle 3-0 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler