Abdullah Avcı'dan Hugo kararı! İşte 11'ler...

16.01.2021 - 08:42 | Son Güncellenme: 16.01.2021 - 08:54

Trabzonspor, Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek Bordo-mavili takım 26 puanla sekizinci, Akdeniz ekibi ise 24 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor. Peki Antalyaspor - Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri nasıl olacak, hangi oyuncular forma giyemeyecek? İşte detaylar...

Abdullah Avcı'dan Hugo kararı! İşte 11'ler...

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

Galatasaray yenilgisinin ardından Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 2-1 ve Göztepe'yi de sahasında 1-0'lık sonuçlarla mağlup edip yeniden çıkışa geçen Trabzonspor, Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Hugo kadroda

Bordo-mavili takımda, sakatlığı nedeniyle Fatih Karagümrük ve Göztepe maçlarında forma giyemeyen Vitor Hugo, Antalyaspor maçı kamp kadrosunda yer aldı. Sakatlığını atlatan Brezilyalı savunma oyuncusunun maça ilk 11'de başlaması bekleniyor. Hugo'nun olmadığı karşılaşmalarda yerine oynayan ve başarılı bir performans ortaya koyan Majid Hosseini'nin ise maça yedek başlaması bekleniyor.

Berat Özdemir kadroda yok

Fırtına'nın 2.5 milyon Euro karşılığında Gençlerbirliği'nden transfer ettiği ve koronavirüsü yeni atlattığı önlibero oyuncusu Berat Özdemir, Abdullah Avcı tarafından maç kadrosuna alınmadı.

11'ler belli oldu

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Naldo, Ersan, Kudriashov, Hakan Özmert, Nuri Şahin, Fredy, Gökdeniz, Amilton, Orgill

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan Asan, Edgar Ie, Hosseini, Marlon, Abdulkadir Parmak, Lewis Baker, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

Hangi oyuncular forma giyemeyecek?

Trabzonspor'da Fousseni Diabate ve Stiven Plaza kadro dışı, Anders Trondsen ise sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almadı. Bilindiği üzere Bilal Başacıkoğlu ise yollar karşılıklı anlaşılarak ayrılmıştı.

Ekuban bir ilk peşinde

Trabzonspor, 2018-2019 sezonunda kiralık olarak gelen ve ortaya koyduğu performans ile takımda kalan Caleb Ekuban, bordo-mavili formasıyla bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Süper Lig’de görev aldığı son iki müsabakada birer gol atan başarılı oyuncu, bu hafta deplasmandaki Antalyaspor karşılaşmasında da gol bulması halinde ilk kez üç maçlık seri yakalayacak. Yıldız futbolcu, ayrıca söz konusu seriyi yakalaması halinde ise Trabzonspor formasıyla sezon tamamlanmadan bir sezonda en çok gol attığı dönemi yaşayacak.

23 gole imza attı

Trabzonspor’un tecrübeli futbolcusu Caleb Ekuban, Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Kupası maçları olmak üzere Trabzonspor formasıyla 81 maça çıktı. Söz konusu müsabakalarda Ganalı oyuncu, Süper Lig’de 15, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Kupası’nda da 4’er gol atarak toplamda 23 gole imza attı.

Ekuban'ın gol attığı son 2 maç şu şekilde:

Fatih Karagümrük 1-2 Trabzonspor: 1 gol
Trabzonspor 1-0 Göztepe: 1 gol

Rondon ve Perez listede

Fırtına'da transfer çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor. Forvet ve önlibero arayışlarını sürdüren bordo-mavili takım, River Plate'te forma giyen Enzo Perez için son teklifini iletti ve beklemeye başladı. Trabzonspor, oyuncuya yıllık 1 milyon 300 bin Euro'dan 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme teklifi yapmıştı. Forvet hattı için ise Zenit, Newcastle ve West Ham gibi önemli takımlarda forma giyen Salomon Rondon listeye dahil edildi.

Öte yandan, Trabzonspor 7 galibiyet 5 beraberlik 5 mağlubiyetle 26 puan topladı ve ligde 8. sırada yer aldı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler