Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Alanyaspor Yenilgisi Sonrası İstifa Sinyali

Orhan Gülek
09.01.2023 - 22:48 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 08:18

Süper Lig'in 18. haftasında 5-0'lık Corendon Alanyaspor yenilgisi sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, istifa sinyali verdi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Alanyaspor Yenilgisi Sonrası İstifa Sinyali

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor, Alanyaspor deplasmanında aldığı 5-0'lık mağlubiyetle yıkıldı. Abdullah Avcı yönetimindeki son şampiyon, şimdiden lider Galatasaray'ın 10 puan gerisine düştü,

Karşılaşma sonrası Abdullah Avcı, istifa sinyali verdi. 

''Alışık olmadığım bir süreç''

Alanyaspor'a deplasmanda 5-0 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, maçı değerlendirdi. Avcı, ''Oyunun planında, ilk 13 dakika planımızı çok iyi uyguladık. İlk 13 dakika 3 tane çok net pozisyon yakaladık. Gelen ilk top gol oldu, ikinci top gol oldu. Bugün gelen 6 isabetli şutun 5'i gol oluyor. 2 hafta evvel 4 gol şimdi 5 gol. Alışık olmadığım bir süreç.'' ifadelerini kullandı.

''Değerlendirmeyi kendi adıma yapacağım''

İstifa sinyali veren Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, değerlendirme yapacağını açıkladı. Avcı, ''Hastalıklı bir durum var. Ekip olarak birçok şeyi deniyoruz. Genel bir değerlendirme yapmak lazım. Her şeyi deniyorum, deniyoruz. Geçici bir durum gibi durmuyor. Bu süreç Trabzonspor'un alışık olmadığı bir süreç. Değerlendirmeyi kendi adıma yapacağım.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Avcı'nın gemisi Akdeniz'de yine fena battı
Habere Git

''Trabzonspor tarihinde böyle bir şey yoktur''

Yaşanan skorun Trabzonspor için alışık olmadıkları durum olduğunu söyleyen Avcı, ''Geçici bir durum değil, 26 maç! 26 aydır buradayım, özel işler yapıldı, kupalar alındı. Trabzonspor tarihinde böyle bir şey yoktur. Onlardan özür diliyoruz. Ben bunun değerlendirmesini kendi adıma yapacağım.'' dedi.

Avcı, yönetim kurulu ile görüşecek iddiası

Öte yandan Fotomaç Gazetesi'nden Yunus Emre Sel'in haberine göre Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yönetim kurulu ile bir değerlendirme yapacak ve ardından gelecekle ilgili karar verilecek. 

İşte Trabzonspor'un 3. farklı yenilgisi

Bu sonuçla son 2 deplasmandan farklı yenilgilerle ayrılan Trabzonspor, bu sezon 3. farklı yenilgisini aldı.

  • 5-0 Alanyaspor 
  • 4-1 Fatih Karagümrük 
  • 5-2 Antalyaspor

Fırtına, Süper Lig'in 19. haftasında konuk edeceği Başakşehir karşısında telafi peşinde olacak.

Senin için hazırladığımız haberler