Abdullah Avcı'dan Joao Pereira açıklaması!

19.01.2021 - 16:21 | Son Güncellenme: 19.01.2021 - 16:40

Son dakika Trabzonspor haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un Konyaspor ile oynayacağı maç öncesi Joao Pereira kadrodan çıkarıldı. İşte detaylar...

Abdullah Avcı'dan Joao Pereira açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Trabzonspor'un, sahasında Konyaspor'u konuk edeceği maç öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Bordo-mavili takımda Joao Pereira maç kadrosundan çıkarıldı.

11'de oynamayı bekliyordu

Geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşılaşmasının 26. dakikasında Serkan Asan'ın yerine oyuna dahil olan Portekizli sağ bek oyuncu, dün akşam yapılan son antrenmanın ardından kendisini Konyaspor maçında 11'de bekliyordu. Ancak teknik direktör Abdullah Avcı onun gibi düşünmüyordu ve başka planları vardı.

Kadrodan çıkarıldı

Yunus Emre Sel'in haberine göre; Pereira da Konyaspor karşılaşmasının ilk 11'inde olmadığını görünce teknik direktör Abdullah Avcı ile bir görüşme yaptı. Abdullah Avcı da performansla ilgili bir durumun olduğunu söyleyince bir anlaşmazlık yaşandı ve Pereira da kadrodan çıkartıldı.

Takımdan ayrılacak mı?

Dolayısıyla 36 yaşındaki oyuncu bugünkü maç kadrosunda yer almayacak. Pereira'nın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Fazla forma şansı bulamıyor

Bilindiği üzere Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından Joao Pereira çok fazla forma şansı bulamıyordu. Hatta oyuncu sosyal medya hesabından ayrılacağına dair açıklamalarda yapmıştı. 

Bu sezonki performansı

Pereira bu sezon forma giydiği 9 maçta 573 dakika sahada kaldı ve 2 asist yaptı. Ayrıca bir de kırmızı kart gördü.

Peki Trabzonspor, Konyaspor karşısına hangi 11'le çıkacak?

İşte bordo-mavili takımın muhtemel 11'i:

Uğurcan, Serkan, Hugo, Edgar, Marlon, Abdülkadir Parmak, Baker, Ekuban, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Afobe

Abdullah Avcı'dan Joao Pereira açıklaması

Abdullah Avcı, Konyaspor maçı öncesi Pereira'nın durumu ile ilgili yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Avcı, "Bugün ligimizde her takımın derinliği var. Organizasyonları var. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Geldiğimizden beri 10 haftalık bir süreci yaşadık. Savunmayı ve hücumu geliştiriyoruz ve sağlıklı gidiyoruz.

Hem kazanacağız hem üstüne koyarak gideceğiz. Bugün de bu maçlardan bir tanesi. 72 saat yeni doluyor. Artık kronik yorgunluklar oluyor. Sakatlanma risklerini aza indirerek maç öncesi kararlar veriyoruz.

Hosseini'nin dün antrenmanda kasığı ile ilgili bir problemi oldu. Bugün olamayacağı net bir şekilde söylendi. Sağlam olsa bugün oynayacaktı. Hugo da bizim oyuncumuz.

Joao Pereira ile ilgili isterseniz maç sonu konuşuruz, şua an maça odaklanalım. Trabzonspor'un menfaatleri için alınan birkaç karar var. Dün kendisiyle yarım saat oturdum konuştum. Yanlış anlaşılmasın" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler