Abdullah Avcı'dan radikal karar...

10.03.2021 - 11:10 | Son Güncellenme: 10.03.2021 - 11:14

Trabzonspor haberleri... Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, sahalarında Alanyaspor'a 3-1 kaybettikleri maçın ardından radikal bir karar aldı. Tecrübeli teknik adam ligin geride kalan diliminde hem rakiplerini takibi sürdürmeyi hem de gelecek sezonun takımını kurmayı planlıyor. Avcı, genç oyunculara daha fazla şans vererek değişimi başlatacak. İşte detaylar...

Abdullah Avcı'dan radikal karar...

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, radikal değişikliğe gidiyor. Avcı, genç oyunculara daha fazla şans vererek değişimi başlatacak. 

Abdullah Avcı radikal bir karar verdi

Sabah'ta yer alan habere göre; Süper Lig'de son üç haftada Fenerbahçe ve Alanyaspor yenilgileriyle zirve yarışında yara alan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı radikal bir karar verdi.

Yeni isimler takıma kazandıracak

Tecrübeli teknik adam, Erzurum ile oynanacak maçla birlikte kalan haftalarda gelecek sezonun iskelet kadrosunu kurmayı planlıyor.

"Şimdi oyunumuzu geliştirme zamanı"

Oyuncularla yaptığı toplantıda, "Şimdi oyunumuzu geliştirme zamanı" diyen Avcı'nın yapmayı planladığı değişimle birlikte Yunus Mallı ve Yusuf Sarı'nın yanı sıra Abdulkadir Parmak ile genç oyuncuların da daha fazla süre alması bekleniyor.

İki rakibi de dipten çıkma mücadelesi veriyor

Alanyaspor'a yenilerek en yakın rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile puan farkı 7'ye yükselen Trabzonspor'u zorlu bir fikstür bekliyor.

Karadeniz ekibinin önündeki ilk iki maç tehlike hattından kurtulma mücadelesi veren takımlarla. Karadeniz ekibi pazar günü 19. sıradaki BŞB Erzurumspor, 20 Mart Cumartesi günü ise 18. durumdaki Ankaragücü ile rakip olacak. Erzurumspor ligdeki son 4 maçını kazanamazken, Ankaragücü son iki maçında 6 puan almayı başardı.

Afobe'ye tepki

Trabzonspor'da Djaniny'nin yokluğunda forma şansı bulan Benik Afobe, ortaya koyduğu futbolla taraftarların tepkisini çekti. İngiliz forvet 90 dakika sahada kaldığı maçta 25 kez topla buluşabildi ve kaleye isabetli şut çekemedi. Bordo-mavili taraftarlar da 28 yaşındaki oyuncuya, 
sosyal medyada yoğun eleştirilerde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler