Abdullah Avcı'dan Trabzonspor U19 takımına: "Sizler bizim için çok önemlisiniz"

İsa Kethüda
19.10.2021 - 16:38 | Son Güncellenme: 19.10.2021 - 16:39

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yarın Bosna Hersek temsilcisi Zvijezda 09 ile karşılaşacak U19 takımının antrenmanını ziyaret etti.

Abdullah Avcı'dan Trabzonspor U19 takımına: "Sizler bizim için çok önemlisiniz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Gençler Ligi'nde yarın Bosna Hersek temsilcisi Zvijezda 09 ile karşılaşacak U19 takımının antrenmanını ziyaret etti.


Avcı, 19 yaş altı takımının Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği son antrenman öncesi sahada teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek başarılar diledi.

"Hedefinizi A takım olarak belirlemelisiniz"

Bu tarz maçların oyuncuların gelişimine çok önemli katkılar sağladığını belirten Avcı, "Sizler bizim için çok önemlisiniz. Gelişiminizi sürdürmeli ve hedefinizi A takım olarak belirlemelisiniz. Baktığınızda Hasan hoca da sizler gibi altyapıdan gelip üst takıma yükseldi. Bizler takibimizi sürdürüyoruz. Yarın da tribünde olacağım. Müsabakada sizlere bol şans diliyorum." dedi.

Trabzonsor-Zvijezda 09 maçı ne zaman?

UEFA Gençler Ligi 1. tur ilk maçında Zvijezda 09'u deplasmanda 1-0 mağlup eden 19 Yaş Altı takımının rövanş karşılaşması yarın 14.00'te başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler