Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması: "Gelmesini istiyorum"

23.08.2024 - 00:35 | Son Güncellenme: 23.08.2024 - 01:44

Trabzonspor, Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında St. Gallen ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Teknik direktör Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından konuştu.

Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması: "Gelmesini istiyorum"

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor, Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında St. Gallen ile İsviçre'de karşı karşıya geldi. Maç golsüz eşitlikle sona erdi. Bordo-Mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"Biz yeni bir takım oluşturuyoruz"

"Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var" diyen Abdullah Avcı, "Biz yeni bir takım oluşturuyoruz. Bu takımı oluştururken şu an itibarıyla hızlı mesafe kat etmeye çalışıyoruz. Bu oyun Playstation'da bile çabuk gelişen bir oyun değil. Trabzonspor, taraftarıyla bütünleşince başarılarını elde etti. Üstüne basa basa söylüyorum. Bu takım çok iyi olacak. Sağduyulu taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Lütfen sahanın içinde kalalım. Bizim enerjimizin başka yerlere çekilmesine gerek yok. Trabzonspor, bu ülkenin en büyük markalarından biri." şeklinde konuştu.

"Zaman istemiyorum, destek istiyorum"

Sözlerine devam eden Avcı, "Zaman istemiyorum, destek istiyorum. Bu takım çok iyi bir takım olacak. Kazanmak için her şeyi denedik ama sonuçta ikinci maç taraftarımızın yoğun desteğiyle maçı kazanan kimlikte olmak istiyoruz." dedi.

"Topa sahip olmamız ve oyuna hakim olmamız gerekiyordu"

Eksiklerini tamamladıklarında çok daha keyif veren bir takım olacaklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Mendy ağırlıklı stoper oynamıştı. Bugün iyi bir 8 numara olarak oynadı. Bizim hem topa sahip olmamız ve oyuna hakim olmamız gerekiyordu. O bir performans değişikliği değildi. Yeni bir takım oluyoruz. Tekrarlar gerekiyor. 1-2 eksiğimiz de geldiği zaman çok daha keyifli bir takım olacağız diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"Gelmesini istiyorum"

Trabzonspor ile anlaştığı kaydedilen Muhammed Cham hakkında gelen soruya da yanıt veren Abdullah Avcı, "Bu transfer süreci 6 aydır devam ediyor. Transferin bitip bitmediğini bilmiyorum. Başkan ciddi şekilde çalışıyor. Gelmesini istiyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Muhammed Cham'dan Trabzonspor taraftarına mesaj!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler