Trabzonspor'da Abdullah Avcı, yönetimden 5 bölgeye transfer istedi

27.07.2022 - 11:19 | Son Güncellenme: 27.07.2022 - 11:28

Yeni sezon öncesi oynadığı 4 hazırlık maçında sadece 1 galibiyet alan Trabzonspor'da, Abdullah Avcı yönetime yeni transfer raporunu sundu. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, yönetimden 5 bölgeye transfer istedi

Yeni sezon ilk resmi maçında 30 Temmuz Cumartesi günü Süper Kupa finalinde Sivasspor ile karşılaşacak olan Karadeniz ekibinde, başta sağ stoper olmak üzere takımdaki eksikleri gidermek için transfer çalışmaları da sürüyor.  

Avcı'dan yeni transfer raporu

Deneyimli çalıştırıcının bordo-mavili yönetime sunduğu raporda da sadece stoper alarak tüm sorunların çözülmeyeceğini, bu nedenle kadrodaki oyuncu kalitesini ve rekabeti daha güçlendirmeleri gerektiğini belirtti. Sabah'ta yer alan habere göre; Avcı, stoperin yanı sıra kale, orta saha, kanat ve forvete takviye talebini yeniledi. Tecrübeli hocanın, mevcut takımda performansını yetersiz gördüğü oyunculara özel antrenman programı uygulayacağı da belirtildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da iki ayrılık! İmzaya gittiler
Habere Git

Hazırlık maçlarında 4 gol attı, 7 tane yedi

Trabzonspor'un 4 Temmuz'da başlayan, iki aşamalı olarak Slovenya ve Avusturya'da gerçekleştirdiği kamp sona erdi. Bu süre içerisinde 30'un üzerinde antrenman gerçekleştiren bordomavililer, oynadığı 4 hazırlık maçında 1'er galibiyet ve beraberliğin yanı sıra 2 mağlubiyet aldı. Rakip ağları 4 kez sarsarken, 7 gol yedi.

Senin için hazırladığımız haberler