Abdullah Avcı'dan Yunus Mallı kararı! Bu sezon ilk kez...

13.03.2021 - 23:45 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 15:47

Trabzonspor haberleri... Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Trabzonspr, deplasmanda BB Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Bordo-mavili takım 51 puanla dördüncü, Dadaşlar ise 26 puanla on dokuzuncu sırada yer alıyor. Peki Erzurumspor - Trabzonspor maça hangi 11'le sahaya çıkacak, sakata ve cezalı oyuncu var mı? Detaylar haberimizde....

Abdullah Avcı'dan Yunus Mallı kararı! Bu sezon ilk kez...

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Süper Lig'in 30. haftasında bugün deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak.

Maçın VAR hakemi kim?

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık, yönetecek. Yardımcılıklarını ise Serkan Ok, Mehmet Cem Satman ve Kadir Sağlam yapacak.

VAR: Özgür Yankaya
AVAR: Oğuzhan Uğurlu

11'ler belli oldu

Erzurumspor: Szumski, Butko, Teikeu, Leo, Bergdich, Boumal, Osman, Cenk Ahmet, Emrah, Aatif, El Kabir

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin Türkmen, Edgar IE, Hosseini, Marlon, A. Parmak, Yunus Mallı, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

Sakat ve cezalı oyuncu var mı?

Trabzonspor’da tedavileri devam eden Abdülkadir Ömür, Kamil Ahmet Çörekçi, Andres Trondsen sakatlıkları nedeniyle kadroda yok. Bu oyuncuların yanı sıra kas ağırları olan Berat Özdemir ve kart cezası bulunan Vitor Hugo karşılaşmada forma giyemeyecek.

Erzurumspor'da Manuel da Costa ve Johanna Omolo cezalı. Gabirel Obertan ve Ricardo Gomes'in durumu ise şüpheli. Yaw Ackah ise kadro dışı. 

4. randevu

Trabzonspor ile BB Erzurumspor Süper Lig’de 4. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında oynanan 3 maçta bordo-mavililer 2 galibiyet alırken 1 maç da beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu karşılaşmalarda Trabzonspor kalesinde gol görmedi.

Trabzonspor, deplasmanda 139 gündür yenilmiyor

Ligde deplasmandaki tek yenilgisini 25 Ekim 2020 tarihinde Fenerbahçe karşısında 3-1'lik sonuçla alan bordo-mavililer, o tarihten itibaren 139 günlük sürede yenilgi yaşamadı.

Karadeniz ekibi, Fenerbahçe maçının ardından 11 deplasman maçında 8 galibiyet, 3 beraberlik alarak rakiplerine geçit vermedi.

Trabzonspor, bu sezon iç sahada 14 maçta 22 puan toplarken dış sahada ise 14 maçta 29 puan hanesini yazdırarak daha başarılı bir grafik ortaya koydu.

Maç saat kaçta, hangi kanalda?

BB Erzurumspor ile Trabzonspor arasında oynanacak mücadele saat 16:00'da başlayacak ve maçı beIN Sports HD 1 canlı olarak yayınlayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler