Abdullah Avcı'nın Boyd planı

21.11.2019 - 12:02 | Son Güncellenme: 21.11.2019 - 12:15

Teknik direktör Abdullah Avcı ile birlikte sezona iyi başlayamayan ancak; daha sonra toparlanarak şampiyonluk yarışında var olduğunu gösteren Beşiktaş’ta Tyler Boyd performansıyla tartışma yaratmıştı. Boyd, devre arasında Beşiktaş’tan ayrılacak mı? Abdullah Avcı’nın planı ortaya çıktı.

Abdullah Avcı’nın Tyler Boyd planı

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, performansından memnun olmadığı futbolcuları da kazanmaya çalışıyor. Fanatik’in haberine göre Tyler Boyd’a özel destek verildiği ifade edildi.

Boyd’a özel destek

Özgüven sorunu bulunan 24 yaşındaki ABD’li kanat oyuncusuna, teknik direktör Abdullah Avcı ve yardımcılarından özel destek verildiği bildirildi.

Beşiktaş 7 transfer yapmıştı

Beşiktaş, sezon başında kadrosunu tam 7 isimle güçlendirmişti. Kara Kartal; Premier Lig ekibi Tottenham’dan Georges-Kevin N’Koudou, İspanya La Liga ekibi Villareal’den Victor Ruiz, Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes’ten Tyler Boyd, Fransız takımı Guingamp’tan Pedro Rebocho, Katalan devi Barcelona’yla sözleşmesi biten Douglas, Arsenal’li Mohamed Elneny ve Sporting’li Abdoulay Diaby’yi kadrosuna katmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler