Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Tochi Chukwuani'yi transfer etmek istiyor

Ali Bozkurt
15.10.2023 - 13:09 | Son Güncellenme: 15.10.2023 - 13:19

Trabzonspor'da Nenad Bjelica ile yolların ayrılmasıyla birlikte takımın başına geçen Abdullah Avcı, devre arası transfer çalışmalarına erken başladı.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Tochi Chukwuani'yi transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor'da ara transfer dönemi çalışmaları erken başladı. Bordo-Mavililer, Nenad Bjelica döneminde transfer edemediği genç yıldızın peşini bırakmadı. Takımın başına geçen Abdullah Avcı'nın onay vermesi ile Bordo-Mavililer, Tochi Chukwuani'yi transfer edecek.

Tochi Chukwuani gündemde

Fanatik'te yer alan habere göre; Trabzonspor'un sezon başında transferi için yoğun uğraş verdiği Tochi Chukwuani'den vazgeçmediği ortaya çıktı. Bordo-Mavililer, kulübü Lyngby ile prensipte anlaşmasına rağmen, oyuncuyla yaşanan sorunlar nedeniyle 20 yaşındaki ismi transfer edememişti.

Bjelica'nın kadroya katılmasını istediği futbolcuyu, Abdullah Avcı'nın da izleyeceği ve onay vermesi durumunda resmi temasların yeniden başlayacağı ifade edildi.

Chukwuani'nin istatistikleri

Bu sezon Lyngby formasıyla 12 maça çıkan Chukwuani, 2 gol-1 asistlik katkı sağladı. 20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun transferi için Avcı'nın vereceği karar sonrası hamle yapılacak. 

Güncel piyasa değeri 700 bin Euro olan Chukwuani, ön libero mevkiinde de görev yapabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler