Trabzonspor'da yardımcı antrenör Egemen Korkmaz ayrılmak istiyor

10.06.2022 - 10:15 | Son Güncellenme: 10.06.2022 - 10:36

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezon hazırlıkları ile transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da şoke eden bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Trabzonspor'da yardımcı antrenör Egemen Korkmaz ayrılmak istiyor

Süper Lig'de sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek büyük bir başarıya imza atan Trabzonspor'da başarının mimarlarından olan teknik direktör Avcı'nın ekibinde ayrılık yaşanabilir.

Egemen Korkmaz ayrılmak istiyor

"Hiçbir teknik direktör bir takımı tek başına şampiyon yapamaz. Ortada bir başarı varsa, bu birbirine inanan, fedakârlık yapan ve çok çalışan ekibimizin işi” diyen Abdullah Avcı’nın ekibinin önemli isimlerinden yardımcı antrenör Egemen Korkmaz'ın Trabzonspor'dan ayrılmak istediği ileri sürüldü.

Ayrılık nedeni ailevi

Haber61'de yer alan habere göre; Trabzonspor'un yardımcı antrenörlerindende Egemen Korkmaz'ın ayrılık isteğini Abdullah Avcı'ya iletti. Ailesine yeterince vakit ayıramadığı için böyle bir karar aldığının vurgulayan 39 yaşındaki Korkmaz'ın durumunun birkaç gün içinde netlik kazanacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un eski aşkı alevlendi
Habere Git

Hocalık kariyerindeki ilk şampiyonluğu kazandı

Futbolculuğu döneminde tek lig şampiyonlunu Fenerbahçe formasıyla kazanan Egemen Korkmaz, teknik adamlık kariyerindeki ilk şampiyonluğunu ise Trabzonspor'da el etti.

Trabzonspor'da forma giydi

Futbolculuk döneminde 2007-2008 sezonunun başında Bursaspor'dan Trabzonspor'a transfer olan Egemen Korkmaz, bordo mavili formayla 3 sezonda 98 maça çıktı ve 7 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Korkmaz, Trabzonspor'da Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

3 takımda çalıştı

2019 yılında futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra ilk antrenörlük deneyimini Denizlispor'da Mehmet Özdilek'in yardımcısı olarak yapan Egemen Korkmaz, yine Özdilek'le Erzurumspor da ve son olarak Abdullah Avcı'nın ekibine katılarak Trabzonspor'da görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler