Abdullah Yılmaz patladı: 'Yusuf Namoğlu'na sesleniyorum...'

17.02.2018 - 23:46 | Son Güncellenme: 17.02.2018 - 23:46

Abdullah Yılmaz patladı: 'Yusuf Namoğlu'na sesleniyorum...'

TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK'ya sevk edilen Abdullah Yılmaz, Fanatik TV'nin canlı yayınında adeta patladı. Yusuf Namoğlu'nu istifaya davet eden Yılmaz, TFF Yönetimi ile de ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

Yılmaz şunları söyledi: "Hiç merak etmesinler. İşi örtbas etme adına bizi böyle hemen PFDK’ya sevk etmişler. Pazartesi günü Disiplin Kurulu'na da başvuracağım. Futbol Disiplin Talimatnamesi'nin 56. maddesi gereği müsabaka hakemlerine tebligat yapıldıktan sonra aranmak yasak. Özellikle benim arandığım saatte, yani maça 48 saatten az bir süre kala. Bu şekilde konuşmalara maruz kalmam... Şiddet içeren konuşmalar, tarzıyla karşısındakini aşağılar bir konuşma tarzıyla şahsım olarak ben başvurumu yapıyorum. Buradan Namoğlu'na sesleniyorum. Hodrimeydan diyorum. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Ak mı kara mı ortaya çıkacak. Kendisini en kısa sürede istifaya davet ediyorum. Eğer birazcık şerefiniz namusunuz varsa istifa edersiniz.

"Buradan Türkiye Futbol Federasyonu için bir mesajım olacak. Olayın üzerinden 48 saat geçti ne başkan ne de yönetim kurulu üyeleri bizleri arayıp olaylarla ilgili bir şey sormadı."

Ne olmuştu?

Yusuf Namoğlu'ndan cevap!

Bu haberin üzerine bu öğleden sonra (17 Şubat) Yusuf Namoğlu yaptığı yazılı bir açıklamaya suçlamaya cevap verdi. Abdullah Yılmaz’ın tehdit edilmesinin söz konusu olmadığını savunan Namoğlu konuyla ilgili bir soruşturma başlatıldığını duyurdu.

(Yusuf Namoğlu'ndan tehdit açıklaması!)

Senin için hazırladığımız haberler