Abdurrahim Albayrak: 4. yıldızı Duygun Başkan'la beraber taktık

10.09.2021 - 18:53 | Son Güncellenme: 10.09.2021 - 19:00

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, hayatını kaybeden eski başkan Duygun Yarsuvat ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Abdurrahim Albayrak: 4. yıldızı Duygun Başkan'la beraber taktık

AJANSSPOR-HABER

Hayatını kaybeden Galatasaray'ın eski başkanı Prof. Dr. Duygun Yarsuvat'ı en iyi tanıyan isimlerin başında gelen sarı kırmızılı kulübün eski ikinci başkanı Abdürrahim Albayrak, "Duygun başkan beni çok severdi. Bana toz kondurmazdı" dedi. 

'4 başkan ile çalıştım, hepsiyle de şampiyon olduk'

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Albayrak, "Rahmetli Covid'i atlattı ama sanırım Covid'den kaynaklanan ciğerlerinde su toplaması oluyordu. Zaman zaman gidip hastanede tedavi görüyordu ama sonuncusunu atlatamadı. Allah rahmet eylesin" diye konuştu. 

Albayrak sözlerini şöyle sonlandırdı: "Kendisiyle çok güzel günlerimiz oldu. 4. yıldızı beraber taktık, beraber yaşadık. 4 başkan ile çalıştım, 4'üyle de şampiyon olduk. Duygun Başkan'ım da bu başkanlardan bir tanesiydi. 

Albayrak: Duygun Başkan bana toz kondurmazdı

Bizi akşamları Galatasaray Üniversitesi'nin yanındaki restorantta toplardı. Ailelerimizle giderdik; çok neşeli geçirdi. Şakalar yapardı. Beni de çok severdi. Bana toz kondurmazdı. Covid çok değerli bir ağabeyimizi aramızdan aldı. Hukuk profesörüdür. Herkese çok katkısı oldu. Bana gerçekten çok şey öğretti."

Abdurrahim Albayrak ayrıca Süper Lig sezonu ile ilgili, "Başta Galatasaray olmak üzere tüm takımlara başarılar dilerim" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler