Abdürrahim Albayrak: 'Devre arasındaki transferlerle...'

03.12.2018 - 01:37 | Son Güncellenme: 03.12.2018 - 01:37

Beşiktaş'ın Süper Lig'de Galatasaray'ı 1-0 yendiği maçın ardından Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, basın toplantısında şunları söyledi:

'Akşam televizyonlarda pozisyonları tekrar izleriz. İnşallah maça başka şeyler damga vurmaz. Beşiktaş yendi bizi, puan puana olduk.

'Devre arasında yapacağımız transferlerle...'

Ama inanın ki biz devreyi 6 puan bile geride bitirsek bile devre arasında yapacağımız transferlerle daha farklı bir Galatasaray olacak. Konuştuğumuz, kadroya kattığımız isimleri vermek istemiyorum ama önemli transferler olacak'.

'41 bin taraftarımıza teşekkür ediyoruz'

'Telekom Stadı'na gelen 41 bin kişiye teşekkür ediyoruz. Dünya rekoru kırdılar. Bugün 41 bin olan ileride 30 milyon olur. Gelecek hafta ile yeniden galibiyetlere başlamak istiyoruz'.

'Kulüpler Birliği açıklamasını isteyen kimdir? Bazı başkanların bağlantılarını izledim, kendi istekleri dışında gerçekleşmiş bir açıklama olduğunu söylediler. Galatasaray'ı yok sayarak Kulüpler Birliği'nin karar alması en büyük hatadır. Bize bundan önce böyle bir konuda destek istendiğinde biz hiçbir kulübü satmayız demiştik. Fazla ortamı germeyelim, biz yarın olmayacağız ama iyi izler bırakıp gitmek istiyoruz. Güzel insanları bir birlerine kırdırmayalım.

'Beşiktaş'ı tebrik ederim'.

Senin için hazırladığımız haberler