Abdurrahim Albayrak: "Hakem polemiğine girmek istemiyorum"

23.09.2020 - 14:34 | Son Güncellenme: 23.09.2020 - 14:38

Galatasaray son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekibi Galatasaray İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay sponsorluk anlaşması sonrası açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Abdurrahim Albayrak: "Hakem polemiğine girmek istemiyorum"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray ile ile Damat Tween arasındaki sponsorluk anlaşmasının lansmanı, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Anlaşmada Albayrak, Yusuf Günay ve Süleyman Orakçıoğlu, konuşma yaptı. İşte o açıklamalar...

"İyi bir anlaşma olduğunu düşünüyorum"

İlk olarak sözü alan Abdurrahim Albayrak, "İyi bir anlaşma olduğunu düşünüyorum. Biraz geç kaldık. İlk deplasmanımıza yetiştiremedik. Görüşmelere geç başladık. Bu sponsorluklar çok önemli. Erkek futbol takımımızın sponsorluğunu imzalıyoruz. Bize elini uzatan sponsorlardan Allah razı olsun. Bu anlaşmanın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" ifadesini kullandı.

"Maçtan önce hakem polemiğine girmek istemiyorum"

Derbi maçının hakemini değerlendiren Albayrak, "Maçtan önce hakem polemiğine girmek istemiyorum. Dostluklardan bahsettik. Hemen hakemleri masaya yatırmanın bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Artık beyaz sayfaların açılması gerekiyor. Polemiklere girmek istemiyorum. 

Milyonlarca insan evinde futboldan keyif almıyor. Top sesi, futbolcuların bağırmaları duyuluyor. Bir seyirci sesi olması gerekiyor. Futbolcu kardeşlerimiz mutlu olsun. Yüzde 25 olsun, yüzde 30 olsun. İnşallah önümüzdeki haftalarda bu sorun çözülür" şeklinde konuştu. 

"Sponsorlukların çok önem kazandığı bir süreçteyiz"

Başkan yardımcısı Yusuf Günay, "Bugün, ikinci sponsorluk anlaşmamızı imzalıyoruz. Dün bir tane yapmıştık. Sponsorlukların çok önem kazandığı bir süreçteyiz. İyi ki bu tip güçlü firmalar, şirketler var. Spora destek oluyorlar. Tekrar teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Öte yandan Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ise şu ifadeleri kullandı:

"Bu sponsorlukta emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Her şeyden önce biz sporcu dostu bir markayız. Aslında bizim bir iddiamız var. Dünyanın her yerinde bayrağımızı dalgalandırmak istiyoruz. Bizi İspanya'da Deportivo, Valladolid'de görebilirsiniz, Türki Milli Takımı'nda da Makedonya'da da görebilirsiniz. Kolay değil. Hepimiz zor günler geçiriyoruz. Yurt dışında da 200'ün üzerinde mağazası olan bir kurumuz. İtalya, İspanya, Romanya, Rusya... Hepsi çok önemli. Türk markalarının yurt dışındaki başarısı hepimizi gururlandırıyor. İnsanların yüzündeki tebessüm hepimiz için enerji oluşturuyor. Heyecan ve enerjiyle devam ediyoruz. Galatasaray'ın da dünyadaki başarısı tartışılmaz. Tekerlekli Basketbol Takımı çok önemli. Özür diliyorum. 10'un üzerinde dünya çapında başarıları var. Onlar da bizim için sosyal sorumluluk projesinin ötesinde. Onları da en iyi şekilde dünyaya hazırlayacağız. Koleksiyona katkı anlamında Fatih Terim'in fikirleri var. Sevdiğiniz bir giysi enerjinizi artırır. O yüzden özel çalışmalar yapıyoruz. Galatasaray'ın bir telefonuyla buralara kadar geldik. Süper Lig'in devamı da çok önemli. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum."

Senin için hazırladığımız haberler