Abdurrahim Albayrak: "Şampiyon olacağız"

08.11.2020 - 21:16 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 21:30

Galatasaray haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Sivasspor'u 2-1 yendikleri maç sonu takımın ikinci golünü atan Arda Turan ve şampiyonluk hakkında konuştu. Albayrak, Arda Turan için ne dedi? İşte Albayrak'ın açıklamaları...

Abdurrahim Albayrak: "Şampiyon olacağız"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Sivasspor'u deplasmanda 2-1 yendikleri maç sonu açıklamalarda bulundu. 

"Biz sezonu Erzurum'da açtık"

Albayrak, “Erzurum maçı öncesi yönetim kuruluna gittiğim zaman, kulüpte herkesin morali çok bozuktu. Bir gün öncede Florya’da idmanda Fatih hocamla sohbet ettiğimizde, hocama da aynı ifadeleri kullanmıştım. Lig Erzurum’da başlıyor ve biz sezonu Erzurum’da açıyoruz. Aynı konuşmayı yönetim kurulunda da konuştuğumda herkes çok mutlu oldu. Hepsi söylediklerime inandılar.

"Erzurum’dan sonra 3’te 3 yaptık"

Biz sezonu Erzurum’da açtık. Erzurum’dan sonra 3’te 3 yaptık. Allah’ıma şükürler olsun çok daha güzel günler yakında gelecek. Emin adımlarla ilerliyoruz, puanımızı 16’ya çıkarttık. Liderle aramızda sadece 1 puan fark var” dedi.

“Arda, çok iyi işler yapacaktır”

Albayrak, Arda Turan’ın performansı ile ilgili yöneltilen soruya, “Arda Turan’a güvencimiz, inancımız sonsuz. En sonra Florya’daki idmanda da çok azimli ve hırslıydı. Arda, Galatasaray’da çok daha iyi işler yapacak. Uzun yıllar inşallah hem futbolcu olarak, ileride de inşallah teknik ekipte Galatasaray’da hizmet vermeye devam eder. 

"Galatasaray’ın evladıdır. Galatasaraylıdır"

Galatasaray’ın evladıdır. Galatasaraylıdır. Bugün de neler yaptığını gördük. Fatih hocama, teknik heyete ve bütün futbolcu kardeşlerime hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Erzurum'a indiğimde burası çok soğuk demiştim şimdi Erzurum çok sıcak. Allah'a şükürler olsun" diyerek sözlerini tamamladı. 

"Sezon sonunda şampiyon olacağız"

Sabah gazetesine de konuşan Albayrak, "Takıma inancım tam. Kazanacağız'' tahmininde haklı çıktı. 'Erzurum'da beyaz sayfa açtık. O gün lig bizim için yeniden başladı. Zirveyle puan farkını kapattık. İyi gidiyoruz. Falcao da tam toparlanmıştı, şanssız bir sakatlık yaşadı. Babel ve Belhanda'yı kazandık, Feghouli'yi de kazanacağız. Onların hepsi benim için çok değerli. Sezon sonunda şampiyon olacağız, buna yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler