Abdurrahim Albayrak'ın numarası dolandırıcılığa karıştı! 5 kişi tutuklandı...

Cem Ergün
07.03.2024 - 19:14 | Son Güncellenme: 07.03.2024 - 19:37

Eski Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, kendisinin telefon numarasını kullanarak insanları dolandıran bir çetenin hedefi oldu! İşte detaylar...

Abdurrahim Albayrak'ın numarası dolandırıcılığa karıştı! 5 kişi tutuklandı...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, dolandırıcıların hedefi oldu. Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kullanan çete üyeleri, birçok insanı bu yolla dolandırdı. Albayrak durumu, "Telefonu her açtığımda inanılmaz hakaretler duydum" diyerek paylaştı. Detaylar haberde.

Albayrak'ın telefon numarasını kullandılar

Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kullanan 5 dolandırıcı, insanları arayarak kendilerini banka çalışanı olarak tanıttı. Çeşitli sebeplerle insanlardan para isteğinde bulunan dolandırıcılar, emniyetin başarılı operasyonuyla göz altına alındı.

"Benim dolandırdığımı söylüyorlardı"

Abdurrahim Albayrak, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: "Cuma günü telefonum durmadan çalmaya başladı. Telefonu her açtığımda inanılmaz hakaretler duydum. Ne olduğunu anlayamadım. Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyorum. Beni dolandırmaya çalıştıklarını düşündüm. Onlar da benim onları dolandırdığımı söylüyor. Ben onları aramadığımı onların beni aradıklarını söyledim. 50-60 kişiyle böyle konuştuk"

"Beni aradın Umre için para yatırmamı söyledin"

Albayrak, sözlerine şöyle devam etti: "Benim numaram banka numaralarına uygun olduğu için bana rastladı. Arayanlar da beni tanımıyor. Ben insanlara kendimi anlatmaya çalışırken Konya'dan bir amca aradı ve 'Beni aradın Umre için para yatırmamı söyledin' dedi. Ben kendisini uyarıp dolandırıcı olduklarını söyledim ve telefonu kapattık. Aradan 2 dakika geçtikten sonra amcanın kızı aradı. Ben kadınla konuşurken şahıslar kadının babasını tekrardan arıyorlar. Amca tekrardan aradıklarını söylediğinde kızı onların dolandırıcı olduğu söyleyince o şahıslar konuşmaları duyup telefonu kapatıyor."

"Numara bana başbakandan VIP olarak verildi"

Telefon numarasını eski başbakan Mesut Yılmaz'dan aldığını belirten Abdurrahim Albayrak, "Beni arayanlar beni Abdurrahim Albayrak olduğumu bilmiyor. Daha sonra Rize Çayeli'nden biri arıyor ve sesimi tanıyor. Ona da anlattım durumu. Sevgili hemşehrilerim dikkat edin. Sizi aradıklarında emniyet teşkilatına bunları ihbar edin. Ben 2 gece yatağa giremedim. Kan kusturdular bana. Numaramı da değiştirmedim. Bu numara bana rahmetli Mesut Yılmaz'ın hatırası. Başbakan olduğu dönemde bu numarayı bana VIP olarak vermişti. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Kara kara düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın 5 şampiyonluğunda rol oynadı

Abdurrahim Albayrak daha önce 7 farklı sezonda Galatasaray'da yöneticilik yaptı. Albayrak'ın görev aldığı 7 sezonun 5'inde Sarı-Kırmızılılar sezonu şampiyon olarak tamamlamayı başardı. Albayrak, rahmetli Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'in döneminde, 2018-2021 yılları arasında yöneticilik yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler