Abdürrahim Albayrak'tan flaş transfer açıklaması!

28.08.2018 - 00:01 | Son Güncellenme: 28.08.2018 - 03:01

Abdürrahim Albayrak'tan flaş transfer açıklaması!

Abdürrahim Albayrak, 6-0 biten Galatsaray Alanyaspor maçı sonrası konuştu. İşte Albayrak'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri...

Abdurrahim Albayrak: Galatasaray taraftarlarına teşekkür ediyorum. İyi bir maç oldu. İkinci devre fırtına gibi girdik. 6-0 gibi net bir skorla kazandık. 

Alanyaspor başkanı benim dostumdur. Ali Dürüst'e gelince; Kulüpler Birliği toplantısı vardı. Federasyondan da Ali Dürüst geldi. 11'de başlayan toplantı 14:00'e kadar sürdü. Ben şoförümü yemek almaya gönderdim. Biz Ali Dürüst ile beraber gittik. Tam yemek geldi, Hasan Başkan geldi. Ali Dürüst, Hasan Başkan gelince kalktı. Olay bundan ibaret.

Modeste olmayacak ama İki forvet alacağız!

Modeste olmayacak. Galatasaray'ın menfaatini düşünmek zrundayız. Forvet alacağız. Belki de iki tane forvet alacağız. Fatih Terim'in sürprizleri bitmez. Biraz daha sabırlı olun. Forvet yerli olmayacak.

Emre Galatasaray’da uzun yıllar top oynayacak. İnşallah bir gün kaptan olur. Çok uğraştım bu transfer için ama değdi.

Bizim petrol kuyumuz yok. Yılda 10 milyon Euro’yu nasıl vereceğiz. Gözü arkada kalmıştır biliyorum ama bir tarafta da 10 milyon Euro var. Kendisi böyle bir kariyer çizmiş. Başarılar diliyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler