Abdurrahim Albayrak'tan Emre Akbaba ve Beşiktaş açıklaması

17.08.2018 - 15:55 | Son Güncellenme: 17.08.2018 - 18:55

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, transfer konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Abdurrahim Albayrak'tan Emre Akbaba ve Beşiktaş açıklaması

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Türk Telekom Stadyumu'nda yapılan toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak, bugün sponsor desteğiyle bir transferi açıklayacaklarını söyledi. O ismin Emre Akbaba olduğu tahmin ediliyor. 

Galatasaray, Mustafa Pektemek'e teklif götürdü mü?

Beşiktaş'tan hiçbir futbolcuya talip olmadıklarını söyleyen Albayrak, "Eskiden beri götürmüş olduğumuz dostluğumuzu belirtmek istedim. Mustafa Pektemek transferi söz konusu değil. Onlardan hiçbir futbolcuya talip değiliz" dedi. 

"Kuruşun hesabını yapıyoruz. Sponsorlarımızdan bir tanesi transferle ilgili kaynak yarattı. Sabahtan beri onu ayarladık. 1-2 saat içerisinde haberler vereceğiz. Resmi bildirim olacak. "

"Çavuşoğlu ailesi yakın dostumuzdur. Hasan Başkana da sayın bakana da sevgilerimizi gönderiyorum. Onunla dostluğumuz pazara kadar değil mezara kadardır."

"Beyin kanaması geçireceğimi zannettim. Çok yorgundum. O yüzden biraz gergindim. Detaylı bir toplantı yaptık. Şirketimdeki çalışanlarımından özür diliyorum. Bayram ziyareti yapacaktım ama gidemeyeceğim. "

Ve Albayrak sponsoru açıkladı!

"Biz UEFA'ya söz vermişiz. Bu kriterlerin dışına çıkmak istemiyoruz. Allah'ın izniyle açıklayacağız bugün transferi. NEF'e teşekkür ediyorum. Bize ciddi bir sponsorluk olanağı sağladı. Büyük paralar veremeyiz. Galatasaray'ın menfaatlerine karşı hareket edemiyoruz. "

Emre Akbaba iması!

"Bu yapmış olduğumuz tekliflerin gerisini sponsorlarla karşılayacağız."

Muhabirlerin bu transfer Emre Akbaba mı soruları üzerine Albayrak gülerek uzaklaştı. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler