Abdurrahim Albayrak'tan, Mourinho'ya: "Bir dur, daha dün geldin"

14.08.2024 - 16:35 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 16:49

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'ya seslendi: "Bir dur, daha dün geldin!" İşte detaylar...

Abdurrahim Albayrak'tan, Mourinho'ya: "Bir dur, daha dün geldin"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Sarı-Kırmızılı kulübün Ağustos ayı Divan Kurulu toplantısında konuştu. Albayrak, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'yu eleştirdi.

G.Saray ve F.Bahçe 3 puanla başladı

Trendyol Süper Lig'in ilk haftası tamamlandı. Son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, yeni sezona Hatayspor galibiyetiyle başladı. Geçtiğimiz sezonu 99 puanla ikinci sırada noktalayan Fenerbahçe ise Adana Demirspor karşısında 3 puana ulaşan taraf oldu.

Mourinho'dan Buruk eleştirisi

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un Hatayspor maçındaki davranışlarına tepki gösterdi. Mourinho, "Emin olduğum bir şey var ki Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, kart görmeden sahaya 4 metre girebiliyor. Ancak ben 1 metre bile kart görmeden giremiyorum."

"Ulan bir dur!"

Abdurrahim Albayrak, Jose Mourinho'nun açıklamalarına şu sözlerle tepki gösterdi:

"Biz kendimize bakalım önce. Nereye gidiyoruz biz? Bu hoş değil! Gerçekten hoş değil! Bakın, bizim hocamızı eleştiriyorlar ama kimsenin ağzından bir şey çıkmıyor. Yok 2 adım attı, 3 adım attı, 4 adım attı... Ulan bir dur da! Daha dün geldin. Arkadaşlar, yapmayalım. Biz, birlik beraberlik içerisinde olursak, Allah'ın izniyle 25'inci şampiyonluk da gelecek."

Senin için hazırladığımız haberler