Abdurrahim Albayrak'tan sert sözler: "Yeter artık yahu!"

02.11.2018 - 23:54 | Son Güncellenme: 03.11.2018 - 02:54

Abdurrahim Albayrak'tan sert sözler: "Yeter artık yahu!"

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Albayrak'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Başkaları gibi çıkıp bağıralım mı? Bu nasıl bir şeydir arkadaşlar? Bu olayların müsebbibi bellidir. Yazıktır, günahtır. Biz kimseden ayrıcalık istemiyoruz, hakkımızı istiyoruz. Yeter artık yahu! Yan hakemin gözü önünde top rakipten taca çıkıyor ama rakibe veriyorlar. Dönüyor gol oluyor. Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok.

Yakında TFF’de herhalde seçim olacak. Geçen hafta rica ettim, seyredin dedim. Biz, hakkımızın yenmesini istemiyoruz. Biz sabahlara kadar çalışıyoruz. Ben de bugün kalp krizinden gidebilirdim. Bütün hakemlere saygım sonsuzdur. Ama herkes elini vicdanına koysun. Bıçak kemiğe dayandı. Yeter artık yahu!

Hakemlerle ilgili daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Herkesin sabrı taştı. Allah aşkına yeter yahu! Bu mübarek günde ne yapıyorlar? Ne gereği var. Ne görüyorsanız onu çalın. Kimseden başka bir şey istediğimiz yok ki. Durum budur arkadaşlar.

Son derece üzgünüm. Fenerbahçeli futbolcuları aman bir şey olmasın diye tek tek içeri soktuk. Onlar bizim rakibimiz. Biz oraya gideriz onlar da aynısını yaparlar. Belhanda’nın yüzünü gördünüz. Bunların olmaması lazımdır. Ne bizim, ne de başkalarının yapmaması lazım. Kavga benim hiç tarzım değil. Önlenemez hale geldi. Sonra Allah’a şükürler olsun daha da büyümeden kontrol altına alındı.

VAR denilen şeye kimse bakmıyor bizim için. Bence penaltı pozisyonunda da Muslera topu uzaklaştırmıştı. Sonra geldi futbolcu. Bence o penaltı da tartışılır. Ben kavgadan hoşlanan biri değilim. Ayırmak için uğraş verdik. Fenerbahçe’yi bir an evvel soyunma odasına girmesi için uğraştık. Hasan Şaş ve hocamız VAR’a bir bakın diyor. Rakipten çıktı. Ama kimse dinlemedi, önemsemedi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler