Aboubakar ceza maddesini ikiletmeden kabul etti!

07.12.2020 - 19:22 | Son Güncellenme: 07.12.2020 - 19:35

Beşiktaş'ın İletişim ve Basın Danışmanı Erol Kaynar, siyah-beyazlı takımın gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erol Kaynar, Kartal'ın golcüsü Vincent Aboubakar'ın sözleşmesinde yer alan 40 bin Euro'luk ceza maddesiyle ilgili başkan Ahmet Nur Çebi ile arasında geçen diyaloğu anlattı. İşte detaylar...

Aboubakar ceza maddesini ikiletmeden kabul etti!
Beşiktaş'ın İletişim ve Basın Danışmanı olan Erol Kaynar, siyah beyazlı kulübün YouTube kanalını çok daha etkin hâle getirmeyi amaçladıklarını söyledi.  

'Beşiktaşlı olamazlar'

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Erol Kaynar, "Kanalımızdaki konuşmaları daha eğlenceli, daha izlenir duruma getirmek istiyoruz. Kısa vadede ilk hedefimiz bu. Taraftarımız salgından dolayı tribünde olamıyor. Youtube kanalımız bu nedenle çok önemli... Taraftarımızın özlemini bir nebze olsun gideriyor. Twitter hesabımız ve diğer sosyal medya hesaplarımıza çok önem veriyoruz. Bir yeni twitter hesabı açtım. Yarım günde 500 bine yakın giriş oldu. Taraftarımız bize fikir versin. Yapabileceklerimizi yapalım. Ama sosyal medya dipsiz bir kuyu. Sadece Beşiktaş'a hakaret etmek için sosyal medyayı kullananlar var. Biz bunlarla mücadele edeceğiz. Ayrıca bir başka yanlış; Beşiktaşlı Beşiktaş ile kavga etmez. Birbirine fikir verir. Kendi fikrini müdafa eder. Seviyeyi düşüren insan Beşiktaşlı olamaz. Beşiktaş'a, başkana, yöneticilere galiz küfürler edenler Beşiktaşlı değil. Bunlar yok olup gidecekler." dedi.  

Aboubakar, 40 bin Euro ceza maddesini hemen kabul etti

Kaynar, "Aboubakar ile ilgili başkan Ahmet Nur Çebi ile görüştüm. Geldiğinde sakatlık meselesi kafamızı kurcalıyordu. Başkan da acaba diye bakıyordu kendisine. Başkan Aboubakar'a 'sakatlığından dolayı oynamadığın maçlarda 40 bin Euro keserim' dedi. Aboubakar ise 'Kes başkan' demiş. 40 bin Euro çok bile dememiş. Herhangi bir tereddüt göstermeden sözlemeye bu maddeyi yazdırması bütün soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Porto şimdi onu bıraktığı için pişman. Aboubakar çok karakterli bir oyuncu. Kasımpaşa maçında baktım, çok dinamik ve hırslıydı. Takımı için oynuyor. Saha içerisinde tutumu beni mest etti" şeklinde konuştu.  
Senin için hazırladığımız haberler