Aboubakar kaç hafta yok? İşte ilk bilgi...

20.04.2021 - 21:20 | Son Güncellenme: 20.04.2021 - 23:00

Son dakika haberleri... Kamerun Milli Takımı'ndan sakat dönen Vincent Aboubakar, karşılaşma sonrası sakatlığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, Aboubakar kaç hafta sahalardan uzak kalacak? İşte detaylar...

Aboubakar kaç hafta yok? İşte ilk bilgi...

Erdal CÖMERT - AJANSSPOR

Kamerun Milli Takımı'ndan sakat dönen Vincent Aboubakar, Demir Grup Sivasspor deplasmanında sahalara yeniden döndü ancak bu sadece 45 dakika sürdü.

 

Yıldız oyuncu maçın ikinci devresine çıkamadı. Sağ üst arka baldırından sorun yaşayan Aboubakar'ın sakatlığına dair bilgilere Ajansspor ulaştı.

Kayseri'ye yüzde 50

Aboubakar'ın kas gerginliği yaşadığı ve bu yüzden oyuna devam edemediği öğrenildi. İlk tetkiklere göre Aboubakar'ın çok ciddi bir sorunu yok. Oyuncu, Cumartesi günü İstanbul'daki Hes Kablo Kayserispor maçında yüzde 50 oynama durumuna sahip. Ancak riske edilmek istenmezse bir sonraki maçta tekrar sahaya çıkabilecek.

Sözleşmeye 1 maç kaldı

Bu sezon 29 maçta 15 gol ve 5 asiste imza atan Aboubakar, bir maç daha oynarsa sözleşmesi otomatikman bir yıl daha uzayacak.

Aboubakar, "Bu zorluklara yenilmeyeceğiz..."

Maçın akabinde sakatlığına dair açıklamalarda bulunan Vincent Aboubakar, "Test yapılması lazım MR'dan, sonra durumum belli olacak. Ne kadar oyun dışında kalıp kalmayacağım MR'dan sonra belli olacak.Sıkıntılı zor bir dönemden geçiyoruz.

 

Bildiğiniz gibi sakatlarımız var. Cenk, Hasic Larin... Yüksek karakterli oyunculardan kurulu bir takımız. Bu zorluklara yenilmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler