(ÖZET) Kamerun- Sırbistan Maç Sonucu: 3-3

Ali Bozkurt
28.11.2022 - 14:19 | Son Güncellenme: 28.11.2022 - 15:06

2022 Dünya Kupasın'da Kamerun ile Sırbistan karşı karşıya geldi.Bol gollü geçen karşılaşma 3-3 beraberlikle sona erdi. İşte maç özeti, goller ve detaylar...

(ÖZET) Kamerun- Sırbistan Maç Sonucu: 3-3

AJANSSPOR HABER

Sırbistan karşısında 3-1 yenik duruma düşen Kamerun, Vincent Aboubakar'ın 1 gol ve 1 asistiyle Dünya Kupası'nda tur umutlarını son karşılaşmaya taşıdı. Kamerun'un tur atlamak için son maçta Brezilya'yı devirmek dışında şansı bulunmuyor. Detaylar...

Kamerun perdeyi açtı

Sırbistan karşısında karşılaşmanın ilk yarım saatinde rakip sahaya oyunu yıkan Kamerun, 29. dakikada Castelletto'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Kamerun, attığı bu golle Dünya Kupası'nda ilk golünü de atmayı başardı.

Sırbistan uzatmalarda çoştu

Karşılaşmanın 45. dakikasına kadar 1-0 geride olan Sırbistan, uzatma dakikaların başlamasıyla birlikte maçı çevirmeyi başardı. 45+1'de sahneye çıkan Pavlovic, durumu 1-1'e getirmeyi başardı. Pavlovic'in golünden sonra ataklarına devam eden Sırbistan'da golden hemen sonra sahneye çıkan Savic, 45+3'te attığı golle devreyi 2-1 önde götürmeyi başardı. 

Sırbistan durmadı

İlk yarının son dakikalarında maçı çeviren Sırbistan, ikinci yarının hemen başlarında ataklarına devam etti. 53. dakikada sahneye çıkan Mitrovic, skoru 3-1'e getirmeyi başardı. Sırbistan formasıyla 50 gol ile en fazla gol atan oyuncu unvanını elinde tutan Mitrovic, attığı golle sayıyı 51'e yükseltmeyi başardı.

Aboubakar, ilk golünü attı

Kamerun, 3-1 geriye düştüğü karşılaşmayı bırakmadı. Sonradan oyuna giren golcü oyuncu Aboubakar, savunma arkasına atılan topta kalecinin üstünden aşırtma vurarak topu ağlara gönderdi. Hakemin ofsayt kararı sonrası VAR'dan uyarı geldi ve gol geçerli sayıldı. Aboubakar, bu golle 2022 Dünya Kupası'nda ilk golünü atarken skor 3-2'e geldi.

55'te oyuna girdi maçı çevirdi

Kamerun Milli Takımı'nda 55. dakikada oyuna giren Aboubakar 63. dakikada attığı golle skoru 3-2'e getirirken 66. dakikada yaptığı asist ile skoru 3-3'e geldi. Aboubakar, kazandığı topu Moting'e yolladı ve skoru 3-3'e geldi.

Andre Onana ile Rigobert Song tartıştı

Kamerun'un Sırbistan ile oynadığı karşılaşma öncesi kaleci Andre Onana kadro dışı bırakıldı. 26 yaşındaki file bekçisinin teknik direktör Rigobert Song ile tartıştığı belirtildi. Dünya Kupası'nı takip eden gazeteciler, Onana'nın Kamerun'un Dünya Kupası kampından ayrıldığını da açıkladı.
 

Eski Galatasaray ve Trabzonspor oyuncusu Rigobert Song’un çalıştırdığı Kamerun’da kaleci Onana, antrenmanda hocasıyla tartıştı. Sırbistan maçında Onana’nın yerine Epassy kaleye geçti.

2022 Dünya Kupası G Grubu Puan Durumu

Takım Puan
Brezilya 3
İsviçre 3
Kamerun 1
Sırbistan 1
Senin için hazırladığımız haberler