Aboubakar konuştu: "Beşiktaş'ın bana sunduğu teklif..."

02.07.2021 - 14:45 | Son Güncellenme: 02.07.2021 - 14:48

Beşiktaş'tan ayrılan Vincent Aboubakar, siyah-beyazlılardaki dönemi hakkında açıklamalar yaptı. Neden ayrıldı ve hangi takımlardan teklif aldı? İşte detaylar...

Aboubakar konuştu: "Beşiktaş'ın bana sunduğu teklif..."

AJANSSPOR-HABER 

Beşiktaş'ta geçen sezon başarılı bir performans ortaya koyan ancak; daha sonra siyah-beyazlılarla anlaşamayıp ayrılan Vincent Aboubakar, Arap basınında konuştu. Aboubakar, siyah-beyazlıların kendisine sunduğu teklif hakkında değerlendirmelerde bulundu. Detaylar haberde... 

"Beşiktaş'ın sunduğu teklif benim için yeterli değildi"

Aboubakar yaptığı açıklamada, "Futbol kariyerimin en iyi dönemlerini Beşiktaş'ta yaşadım. Beşiktaş ile zirveye çıktım. Sundukları teklif benim için yeterli değildi. Bazen bazı durumlar sizin elinizde olmaz, kontrolünüzden çıkabilir. Taraftarlarla iyi bir iletişimim ve bağım vardı" dedi.

"Beşiktaş sonrası birçok teklif aldım"

Öte yandan golcü futbolcu, Beşiktaş'tan sonra bazı teklifler aldığını fakat kariyerine Al Nassr'da devam etme kararı aldığını dile getirdi. Aboubakar, "Beşiktaş sonrası birçok teklif geldi. Bazen kendiniz için yeni bir meydan okuma ve macera ararsınız. Bu transfer de biraz öyle oldu" ifadelerini kullandı. 

Geçen sezonki performansı

Vincent Aboubakar, Süper Lig kariyerinde çıktığı 53 karşılaşmada 27 gol atıp 9 asist yaptı. Aboubakar geçen sezon 29 maçta 16 gol atıp 5 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler