"Aboubakar takımda kalacak"

29.08.2017 - 16:20 | Son Güncellenme: 29.08.2017 - 16:20

AJANSSPOR ÖZEL - Portekiz'in ünlü gazetesi Record'un sorumlularından Sergio Krinthinas, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

Neto liderlik yapabilir
"Neto iyi bir oyuncu. Portekiz Milli Takımında görev alan oyuncularında biri olduğunu söyleyebiliriz. İtalya ve Rusya'da iyi performanslar gösterdi. Neto akıllı ve güçlü bir oyuncu. Fenerbahçe'de liderlik yapabilecek bir oyuncu. "

Daha iyi bir Porto var
"Porto geçen sezona göre daha efektif bir ekip. Dört maçını da kazandı ve gol yemedi. İleride kiralıktan olarak dönen Aboubakar ve Pereira iyi durumdalar. Gruba baktığımızda Şampiyonlar Ligi'nin en dengeli grubu olduğunu söyleyebiliriz. Çok daha iyi bir Porto var geçtiğimiz yıllara göre. İki maçta zor olacaktır. "

Casillas iyi durumda, Aboubakar kalıyor
"Casillas iyi bir performans sergiliyor. Uzun süredir gol yemiyor. İyi bir performansı ve takımın iyi bir defansif kurgusu olduğunu söylemek lazım. Braga'ya son maçta gol fırsatı dahi vermediler. Aboubakar takımda kalacak gibi gözüküyor. İlk 11 oyuncusu ve son maçlarda etkili 4 gol attı. Aboubakar'a son olarak Fransa'dan 15 milyon euro'ya yakın bir teklif geldi ancak kabul edilmedi. Çok büyük bir teklif gelmezse takımda kalacaktır"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler