Aboubakar ve Larin 4 takıma bedel!

28.03.2021 - 17:32 | Son Güncellenme: 28.03.2021 - 17:37

Beşiktaşi haberleri... Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren ve zirvede yer alan Beşiktaş'ta Aboubakar ve Larin milli araya kadar öne çıkan isimler oldu. İki futbolcu, Süper Lig'de 4 takımdan daha fazla sayıda gol attı. İşte detaylar...

Aboubakar ve Larin 4 takıma bedel!

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de 31 haftalık periyodu zirvede geçen Beşiktaş'ın golcüleri Vincent Aboubakar ve Cyle Larin takıma ciddi bir katkı sağladı. Aboubakar ile Larin iyi bir ikili olmanın dışında sevinç gösterilerinde bile birbirini destekledi. İki golcü, Süper Lig'de 4 takımı da solladı. Detaylar haberde...

Sakatlık yok, Aboubakar var

Porto'da kötü bir dönem geçiren ve sezon başında soru işaretleriyle geldiği Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar muazzam bir performans gösteriyor. Golcü futbolcu, 15 gol atıp 5 de asist yaptı.

Larin de başarılı bir perfomans gösterdi

Cyle Larin de Beşiktaş'ta aslında beklentinin düşük olduğu futbolculardan biri durumundaydı. Kanadalı golcü ise 14 gol attı ve 4 kez de asist yaparak Beşiktaş'ta öne çıkan futbolculardan biri oldu.

Larin ve Aboubakar 4 Süper Lig takımına bedel

Aboubakar ve Larin ikilisi Süper Lig'de toplam 29 gol attı ve Türkiye Ligi'nde 4 takımdan daha fazla gol sayısına ulaşmış oldu. Aboubakar, Kayserispor, Erzurumspor, Gençlerbirliği ve Denizlispor'un attığı gol sayısına ulaştı. İki golcü, Antalyaspor takımı ile de aynı sayıda gol attı.

4 takımın attığı gol : 

▶Kayserispor     - 22 gol 

▶Gençlerbirliği   - 26 gol

▶Denizlispor      - 26 gol

▶Erzurumspor   - 28 gol 

▶Antalyaspor     - 29 gol (Aynı sayıda gol attılar)

Senin için hazırladığımız haberler