Vincent Aboubakar Beşiktaş yönetimini kızdırdı!

13.08.2024 - 16:15 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 16:21

Beşiktaş'ta Hasan Arat yönetimi, teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst'un kadroda düşünmediği Vincent Aboubakar ile masaya oturdu. Aboubakar teklifi kabul etmedi.

Vincent Aboubakar Beşiktaş yönetimini kızdırdı!

Ayhan ŞENSOY - AJANSSPOR

Beşiktaş - Vincent Aboubakar ilişkisi yine kavgalı sürüyor. Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst Kamerunlu forveti takımda düşünmüyor.

Aboubakar'a kadroda düşünülmediği iletildi

Hollandalı teknik direktör Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında ve Samsunspor deplasmanında Aboubakar’a şans vermedi. Kadroda düşünülmediği Aboubakar’a iletildi.

Aboubakar 1 yıllık maaşını istedi!

Beşiktaş yönetimi ise alacaklarına karşılık bonservisini vermeyi teklif etti. Ancak Vincent Aboubakar 3 milyon 100 bin Euro olan 1 yıllık alacağının verilmesi halinde ayrılabileceğini söyledi. Bu durum Beşiktaş yönetimini kızdırdı.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'dan Beşiktaş'a büyük çalım! Transfer planı...
Habere Git

Daha önce de sorun çıkarmıştı

Kamerunlu forvetin 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. Vincent Aboubakar daha önce de Beşiktaş’ta birçok sorun yaşamıştı. Sergen Yalçın Beşiktaş teknik direktörü olduğu dönemde Aboubakar’ın sakatlık gerekçesiyle oynamak istemediğini belirtmişti.

Geçen sezon 34 maçta 12 gol attı

Tecrübeli forvet geçen sezon çıktığı 34 resmi maçta 12 gol atarken, 3 de asist yapmıştı.

Beşiktaş 2 transfer daha yapacak

Şu ana dek Ciro Immobile, Gabriel Paulista, Rafa Silva, Can Keleş, Emirhan Topçu ve Cher Ndour’u kadrosuna katan Beşiktaş, iki transfer daha yapacak.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor'dan Vincent Aboubakar açıklaması! Transfer...
Habere Git

Borna Sosa ve Angel Correa gündemde

Sol bek ve kanat takviyesi yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar'ın gündeminde önemli isimler var. Sol bek mevkisi için Ajax’tan Borna Sosa ön plana çıkarken, hücuma dönük kanat oyuncusu için de Atletico Madrid’ten Angel Correa için temasla sürüyor.

Correa’nın alternatifi Angelo

Chelsea’nin 19 yaşındaki Brezilyalı oyuncusu Angelo ise alternatif olarak düşünülüyor. Correa’nın maliyetinin yüksek olması nedeniyle Angelo’nun 1 yıllık kiralanması gündemde.

Senin için hazırladığımız haberler