Aboubakar'a kayıtsız kalamadılar! Transfer için devredeler...

23.12.2020 - 16:32 | Son Güncellenme: 23.12.2020 - 16:37

Galatasaray ve Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar kıymete bindi. Aboubakar'a Almanya'dan talip çıktığı gündemde. Aboubakar Beşiktaş'tan ayrılacak mı? İşte transfer gelişmesi ve detaylar...

Aboubakar'a kayıtsız kalamadılar! Transfer için devredeler...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş forması giyen Vincent Aboubakar ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Aboubakar, devre arasında Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Detaylar ve gelişmeler haberimizde...

Aboubakar kalitesini ortaya koymaya başladı

Sezon başında Porto'dan transfer edilen Vincent Aboubakar, tutuk başladığı ikinci Beşiktaş macerasında son haftalarda toparladı ve kalitesini ortaya koymaya başladı.

Wolfsburg golcü futbolcuya talip

Golcü futbolcuyla ilgili olarak devre arası transfer dönemi yaklaştıkça iddialar da artıyor. Fanatik'te yer alan habere göre; Alman ekibi Wolfsburg Aboubakar'ı kadrosuna katmak istiyor. 

Aboubakar bu sezon kaç gol attı?

28 yaşındaki Aboubakar, bu sezon 8 gol kaydetti. Aboubakar ile 1+1 yıllık kontratı bulunan Beşiktaş'ta yönetim ise futbolcudan memnun.

Rosier ve Ghezzal ile yakın ilişkiler kurdu

Takımda Fransızca konuşan birçok isim olması sebebiyle takıma da kısa sürede uyum sağlayan Aboubakar, özellikle Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal'le oldukça yakın bir görüntü sergiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler