Vincent Aboubakar'dan Mircea Lucescu'ya: "Yaptığımda bir sıkıntı yok"

İsa Kethüda
31.08.2023 - 23:55 | Son Güncellenme: 01.09.2023 - 00:00

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde Dinamo Kiev'i yenen Beşiktaş'ta golü atan Vincent Aboubakar, Mircea Lucescu'ya göndermede bulundu.

Vincent Aboubakar'dan Mircea Lucescu'ya: "Yaptığımda bir sıkıntı yok"

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde Beşiktaş, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i sahasında 1-0 mağlup ederek gruplara yükseldi.

Karşılaşmada tek golü atan Vincent Aboubakar, Dinamo Kiev teknik direktörü Mircea Lucescu'ya göndermede bulundu.

"Önümüzdeki maçlarda çok daha iyi işler yapacağız"

Kamerunlu forvet, "Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok iyi mücadele ettik. Çok üst düzey seviye gösterdik. Ciddiydik, kaliteli oynadık. Bu ruhu takım olarak devam edeceğiz. Önümüzdeki maçlarda çok daha iyi işler yapacağız.

İlgini Çekebilir
Güneş'ten eleştirilere sert yanıt: "Sosyal medyayla bu kulüp yıkılmaz!"
Habere Git

"Lucesu'nun gençlere idol olması gerekiyor"

Maç bitti, bunları konuşmanın anlamı yok. Rakip takım hocasının maçtan sonra söylemleri olmuştu. Önemli olan olumlu konuşmak, gençlere idol olmak. Kendisi önemli bir teknik direktör. Orada benim yaptığımda bir sıkıntı yok. Olumlu konuşmak lazım, özellikle idol büyük isimlerin.

"Bu şekilde devam edeceğiz"

Her kulvarda başarılı olmak, şampiyon olmak istiyoruz. Çok iyi bir takımız. Bu şekilde devam edeceğiz. Uzun bir süreç var önümüzde. Her kulvarda kupa almak için savaşacağız. Önemli olan her zaman kazanmak" dedi. 

Lucescu: "Aboubakar neden böyle yaptı bilmiyorum"

Mircea Lucescu ise Aboubakar'ın tepkisi hakkında, "Aboubakar neden böyle yaptı bilmiyorum. Eğitimine göre davrandı diyebilirim" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Abou racon kesiyor, Kartal turluyor
Habere Git

Aboubakar’dan Lucescu’ya tepki

Ne olmuştu? Kamerunlu futbolcunun, attığı golden sonra yaptığı sevinç ise dikkat çekti. 31 yaşındaki oyuncu, gol sevincini Gambialı futbolcu Omar Colley ile birlikte Dinamo Kiev yedek kulübesinin önünde gerçekleştirdi. Aboubakar, Romanya’nın başkenti Bükreş’te oynanan ve siyah-beyazlıların 3-2’lik üstünlüğüyle sona eren ilk maçın ardından Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun; ‘Beşiktaş’a karşı değil, Afrika Milli Takımı’na karşı oynadık’ sözlerine gol sevinciyle tepki verdi.

Senin için hazırladığımız haberler