Aboubakar'dan veda gibi mesaj!

30.08.2020 - 22:53 | Son Güncellenme: 30.08.2020 - 23:00

Porto forması giyen Vincent Aboubakar, Beşiktaş'a transfer olacak mı? Alanyaspor ile mı görüştü? Aboubakar, geleceği hakkında neler söyledi?

Aboubakar'dan veda gibi mesaj!

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Futbol kariyerine Portekiz ekibi Porto'da devam eden Vincent Aboubakar, Türkiye'den hangi takımların transfer gündeminde? Kamerunlu golcü, Kalinic, Cisse gibi isimlerle temas halinde olan Beşiktaş'a transfer olacak mı? Alanyaspor'un gerçekten gündeminde mi? Futbolcu, geleceğiyle ilgili hangi mesajı verdi. İşte tüm detaylar...

Aboubakar'ın geleceği tartışma konusu

Porto'da Alex Telles ile birlikte şampiyonluk yaşayan Vincent Aboubakar, bireysel performans olarak beklenenin altında kaldı. Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle futbolcu, alışık olunandan daha az forma giydi ve Porto'daki geleceği de tartışma konusu. Futbolcuya, Türkiye'den Beşiktaş ve Alanyaspor'un dışında Fransa'dan da talipler var.

Oynanamak, onu ayrılığa kadar götürecek

Vincent Aboubakar, forma şansı az bulduğu için memnun değil. Hatta Portekiz basını, bu memnuniyetsizliğin Aboubakar'ı ayrılığa götüreceğini yazdı.Golcü futbolcudan geleceği hakkında dikkat çeken bir açıklama geldi. Bu ayrılık, aslında bir ayrılığın habercisi anlamı taşıyor. 

Aboubakar'dan açıklama: "Unvanlara ihtiyacım var"

Tecrübeli golcü, Portekiz basınında yer alan açıklamasında, "Oynamadığınız zaman bu bir futbolcu için hiç kolay değildir. Bizim oynadığımızı, başarılı olduğumuzu görmek isteyen ailemiz, arkadaşlarımız var. Takım arkadaşlarıma bana bir şampiyonluk daha kazanmama yardımcı oldukları için teşekkür ediyoru. Ama bir oyuncunun unvanlara ihtiyacı var. Ayrıca kariyerinin sonunda gelecek nesiller için örnek olması ve bu doğrultuda hizmet vermesi gerekiyor" diye konuştu. 

Beşiktaş'ta kaç gol attı?

Porto ile geçen sezon şampiyonluğu tadan Aboubakar, 7 maçta 16 dakika forma giydi ve 2 gol attı. Aboubakar, Beşiktaş ise 36 maçta 18 gol 4 asistlik performansla siyah-beyazlı taraftarların zihninde yer edinmişti.

Alanyaspor da transfer için devrede...

Futbolcunun trasferinde Alanyaspor'un da devrede olduğu iddia ediliyor. Alanya yerel basınında yer alan iddialara göre; Alanyaspor, Aboubakar'ı bonservis sorununu hallederse kadrosuna katacak.

Senin için hazırladığımız haberler