Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın Alacağı Maaş Ortaya Çıktı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
19.01.2023 - 09:32 | Son Güncellenme: 19.01.2023 - 10:01

Wout Weghorst'u Manchester United'a kaptıran Beşiktaş, eski oyuncusu Vincent Aboubakar ile anlaşma sağladı. Kamerunlu golcünün alacağı maaş da ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın Alacağı Maaş Ortaya Çıktı | Transfer Haberleri

Hollandalı golcü Wout Weghorst'u İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'a satan Beşiktaş, eski oyuncusu Vincent Aboubakar ile görüşmelere başladığını açıklamıştı. 

Aboubakar'ın alacağı maaş belli oldu

Daha önce siyah-beyazlı takımda 2 dönem forma giyen Kamerunlu oyuncunun alacağı maaş da ortaya çıktı.

2.5 milyon Euro'ya anlaşma sağlandı

Sabah'ta yer alan habere göre; Suudi ekibi Al Nassr ile 2.2 milyon Euro karşılığında el sıkışan yıldız futbolcu, siyah-beyazlı yönetime de müjdeyi verdi ve transferi konusunda hiçbir pürüzün kalmadığını belirtti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Bosnalı yıldıza teklif
Habere Git

Aboubakar'dan mesaj: "Dönmeye hazırım"

Beşiktaş, 'Yuvama dönmeye hazırım' diyen Kamerunlu forveti, yarın özel uçakla İstanbul'a getirecek. Cumartesi günü takımla ilk idmanına çıkacak olan 30 yaşındaki golcü, pazar günü deplasmanda oynanacak Kayserispor maçının 21 kişilik kadrosuna da dahil edilecek.

Maç başı alacağı ücret

Beşiktaş, Aboubakar'a 2.5 + 1 yıllık kontrat ve sezon başına 2.5 milyon Euro ücretin dışında 5 bin Euro maç başı ve bonuslar ödeyecek.

Beşiktaş kariyeri

30 yaşındaki golcü oyuncu daha önce Beşiktaş ile çıktığı 67 maçta 34 gol ve 9 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Aslan'a Fransız forvet! Görüşme olumlu geçti...
Habere Git

2020-21 sezonunda siyah-beyazlı takım ile 1 lig şampiyonluğu yaşayan Aboubakar, bu sezon Al Nassr ile çıktığı 12 maçta 4 gol ve 2 asist ile oynadı.

Beşiktaş'ın rakibi Kayserispor

Öte yandan, ligde topladığı 32 puanla lider Galatasaray'ın 10 puan gerisinde yer alan Beşiktaş, bir sonraki maçını 22 Ocak Pazar günü saat 16.00'da Kayserispor ile deplasmanda oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler