AC Milan Diego Costa ile transfer görüşmelerine başladı!

08.06.2017 - 14:34 | Son Güncellenme: 08.06.2017 - 14:34

AJANSSPOR DIŞ HABER – Skysports kaynaklarına göre Chelsea’den ayrılması kesinleşen Diego Costa’nın menajeri ile AC Milan transfer görüşmelerine başladı.

Brezilyalı futbolcunun menajeri olan Jorge Mendes ile AC Milan direktörleri Marco Fassone ve Massimiliano Mirabelli geçtiğimiz Cumartesi oynanan Şampiyonlar Ligi Finali öncesinde Cardiff’te bir görüşme yaptılar ve bir sonraki transfer toplantısının tarihini belirlediler.

Ayrıca İtalyan ekibi Mendes’in diğer iki futbolcusu olan Porto’nun forveti Andre Silva ve Real Madrid’in orta saha oyuncusu James Rodriguez’i de takip ediyor.

Kırmızı-Siyahlı kulübün bir numaralı hedefi Torino’nun forveti Andrea Bellotti. AC Milan yöneticileri dün 39 milyon £ (pound) bir teklifle Torino’nun kapısını çaldı fakat Kırmızı-Beyazlı ekip ülke dışındaki yabancı kulüplerle iş yapmak istiyor. Çünkü İtalyan oyuncunun 87 milyon £ (pound) olan serbest kalma bedelini Avrupa’da Manchester United gibi devlerinde oyuncuyu istemesi ve bu bedeli her an verebilecekleri için teklifi bekletiyor.

AC Milan Nisan ayı içerisinde Çinli yatırımcı Rossoneri Sport Investment Lux şirketiyle yapmış olduğu 630 milyon £ (pound) değerinde anlaşma ile bu transferleri yapabilecek ekonomik güce sahip oldu.

Costa, transferi ile ilgili Atletico Madrid’e dönmeyi istiyor fakat İspanyol ekibine bu yaz transfer sezonunda FIFA tarafından Ocak 2018’e kadar transfer yasağı cezası verildi. Yani Kırmızı-Beyazlı ekip bu yaz transfer yapsa bile sezonun ilk devresinde o futbolcuya lisans çıkaramayacağı için oynatamayacak.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

 

Senin için hazırladığımız haberler