Hatayspor Futbolcusu Christian Atsu Depremde Hayatını Kaybetti

İsa Kethüda
18.02.2023 - 08:32 | Son Güncellenme: 18.02.2023 - 11:12

Son dakika haberleri... Süper Lig takımlarından Hatayspor forması giyen ve depremde enkaz altında kalan Christian Atsu'nun hayatını kaybettiğini açıklandı.

Hatayspor Futbolcusu Christian Atsu Depremde Hayatını Kaybetti

AJANSSPOR-HABER

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası enkaz altında kalan ve Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor forması giyen Christian Atsu'nun, hayatını kaybettiği öğrenildi.

Menajer Murat Uzunmehmet, enkaz altında kalan Atsu'ya ulaşıldığını ancak Ganalı futbolcunun hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Christian Atsu vefat etti

Uzunmehmet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Christian Atsu bulundu ve maalesef hayatını kaybetti" ifadelerini kullandı. Ganalı futbolcunun daha önce pasaportu ve bazı eşyaları bulunmuştu.

İlgini Çekebilir
Atsu uçağa binmekten vazgeçti, depreme yakalandı
Habere Git

Bilindiği üzere, Atakaş Hatayspor idari menajeri Fatih İlek geçtiğimiz günlerde Radyospor'da katıldığı canlı yayında Atsu'nun Gaziantep FK maçı öncesi takımdan ayrılmak istediğini söylemiş ve teknik direktör Volkan Demirel de oyuncuya izin vermişti.

İlek, "Uçak bileti vardı; ama Kasımpaşa maçında iyi oynayıp, golü attığı için gitmekten vazgeçti. Yaşadığı çoşkudan sonra 'gitmeyeyim, burada kalayım' dedi.  En mutlu olduğu günde depreme yakalandı. Akşam 23.00'te uçağı vardı. İstanbul, sonrasında Fransa'ya gidecekti. Vazgeçti, tam anlamıyla bir trajedi oldu" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'ın müthiş golü Fortuna'ya yetmedi
Habere Git

Hatayspor performansı

Suudi Arabistan takımından ayrıldıktan sonra 6 Eylül 2022 tarihinde bedelsiz olarak Akdeniz ekibine transfer olan 31 yaşındaki sol kanat oyuncusu, görev aldığı 4 maçta 1 gol kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Ganalı futbolcu kariyerinde Feyenoord Ghana, Porto U19, Porto, Chelsea, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga, Newcastle United ve Al-Raed gibi takımların da formalarını giydi.

Milli Takım kariyeri

Gana Milli Takımı'nın formasını da terleten Atsu, söz konusu çıktığı 65 karşılaşmada 10 gol ve 9 asist ile oynadı.

İlgini Çekebilir
Josef Kartal'a veda etti, Koç'tan özür diledi
Habere Git

Ajansspor ailesi olarak Atsu'ya Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.

Hatayspor: "Başımız sağ olsun"

Hatayspor, Atsu'nun cenazesinin Gana'ya gönderilmek üzere yola çıktığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Göçük altında kalarak hayatını kaybeden futbolcumuz Christian Atsu'nun cenazesi memleketi Gana'ya gönderilmek üzere yola çıkmıştır. Seni unutmayacağız Atsu. Mekanın cennet olsun güzel insan. Üzüntümüzün tarifi yok. Huzur içinde uyu" ifadelerine yer verildi. 

Senin için hazırladığımız haberler