Açıkladı! İşte takımının maliyeti!

15.05.2017 - 17:33 | Son Güncellenme: 15.05.2017 - 17:33

AJANSSPOR ÖZEL- Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Sezonun bitimine 1 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.

İşte İrfan Buz'un röportajından satırbaşları:

'Gururlu ve onurlu hissediyorum'

"Dikenli bir maraton diyebiliriz. Her şeyden önce kim bizi beklerdi. Son haftalara kadar kimse bizi beklemiyordu. Son haftalarda baskı alıntaydık ve sonuç alamadığımız maçlar oldu. Bandrımaspor maçı sonrasında yaşananların ardından; Adana Demirspor'u deplasmanda yendik. Çok büyük baskı altında maçlara çıktık. Aslan payı burada futbolcularımızın. Rüyamızı gerçekleştirdiğimiz içinçok mutluyuz, şükürler olsun. Büyük bir mutluluk ve rahatlama hisssediyorum, gururlu ve onurlu hissediyorum. Bu başarı ekibim ve kendim adına inanılmaz bir mutluluk ve gurur. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum"

'Sivasspor maçı yarı yarıya oynansın'

"Spor kamuoyunun bizi favori olarak görmemesi normal. Eskişehirspor camiası büyük bir camia, Göztepe, Sivasspor, Büyükşehir Gaziantepspor, Adana Demirspor'un harcadıkları parayı düşünürsek ön planda olması normal. Malatyaspor olarak 14 milyon TL bütçeyi aşmadan bu işleri başardık.  Sivasspor'u kutluyorum. Samet Aybaba hocamız ve Başkan Mecnun Odyakmaz'ı  tebrik ediyorum. Mücadelesi devam eden diğer takımların hepsine başarılar diliyorum. Sivasspor maçında ben de isterim, yarı yarıya oynansın, Sivaslı ve Malatyalı olsun.  Umarım son karşılaşma güzel bir müsabaka olur. Sivasspor ve Malatyaspor olarak Süper Lig'e çıktığınız zaman önemli olan orada tutunmak"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler