Açıkladı! Sagna Galatasaray'a gelecek mi?

01.07.2017 - 20:26 | Son Güncellenme: 01.07.2017 - 20:26

Açıkladı! Sagna Galatasaray'a gelecek mi?

AJANSSPOR ÖZEL-Galatasaray transfer çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor. İsmi son günlerde Sarı-Kırmızılı takımla anılan tecrübeli oyuncu Bacary Sagna’nın menajeri Samet Süner, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu.

Manejer Süner, bu transfere dair özel açıklamalarda bulundu:

'Sagna’nın gelme ihtimali yüksek...'

"Bacary Sagna ile hem yurt içi hem yurt dışı kulüplerin ile ilgisi var. Sagna’nın istediği maaşı verebilecek kulüpler belli. 3 kulüp ile görüşme halindeyiz. Bir kulübümüz transfere daha yakın durumda. Sizler bu takımı basında görüyorsunuz. (Galatasaray) Yurt dışında Porto, Marsilya ve Sevilla Sagna ile ilgilenen kulüpler. Ülkemiz takımları daha hızlı davranabilirse Sagna’nın gelme ihtimali de yüksek olur"

'İstanbul'u çok seviyor'

"Sagna İstanbul’u çok seviyor. İstanbul şehrini, Türkiye’yi çok seviyor. Sosyal medyada Türk takipçilerinden gelen mesajlar ve yorumlar onu çok mutlu ediyor"

'Temkinli ve sakin'

"Oyuncu transferi konusunda temkinli ve sakin. En doğru kararı vermek istiyoruz. Günümüzde futbolda kadro mühendisliğinin en önemli dinamiklerinden birisi tecrübeli ve kaliteli oyuncular. Baktığımızda Zlatan Ibrahimovic, Dani Alves bunlara örnek"

'Türkiye’ye gelirse fark yaratacaktır'

"Sagna çok profesyonel bir oyuncu. Sabah 8’de kalkar, antremanını ve koşusunu yapar, saat 22.00'd uyur. O derecede profesyonel bir oyuncu. Türkiye’ye gelirse fark yaratacaktır"

3 sezondur Manchester City'de forma terleten 34 yaşındaki Fransız savunmacı bu sezon 25 karşılaşmada görev aldı.

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler