Açıkladı! "Yeni Pote'ler yolda'

26.05.2017 - 12:29 | Son Güncellenme: 26.05.2017 - 12:29

Açıkladı! "Yeni Pote'ler yolda'

AJANSSPOR ÖZEL- Menajer Cihangir Güner, Radyospor’da Anadolu Ateşi programına katılarak Salim Manav'ın sorularını cevapladı.

Güner, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cihangir Güner'in açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

 

'Erzurum şampiyonluğu hak etti'

"Futbolun bittiğini konuştuğumuz şu dönemlerde seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği önemli bir maç izledik o nedenle mutluyum. Dinamik bir maç oldu,takımlar hızlı başladı. Mert Nobre yaşına rağmen etkili bir performans sergiledi. Gümüşhanespor haddini bilerek oynadı ancak 60. dakikadan sonra oyundan çok düştü. Erzurum şehir ve camia olarak daha çok istedi ve hak etti, umarım Gümüşhanespor’da iyi yerlere gelecektir"

 

'Transferler önümüzdeki hafta netleşecek'

"Erzurumspor’da bazı görüşülen transferler var ancak bunlar kongrelerden ve teknik direktörler netleştikten sonra kesinlik kazanır. Erzurum iyi bir takım ve çok transfer yapmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Umarım bütçelerini çok aşmadan iyi transferler olacak. Önümüzdeki hafta netleşecek diyebiliriz"

'Yeni Pote'ler yolda'

"Yeni Pote'ler yolda, araştırdığımız takip ettiğimiz oyuncular var. Pote çok başarılı oldu, 47 gol attı. Onu getirenlerden biri olduğum için kendimi çok mutlu hissediyorum. Daha önce de Herve Tum'u getirmiştim, 5-6 kulüpte oynadı ve çok başarılı oldu. Webo da aynı şekilde, bu sene de bir bombamız var önümüzdeki zamanlarda açıklayacağız"

'Hamza Barry Göztepe'ye gelebilir'

"Hamza Barry transferinde Adana Demirspor ile hızlı bir aşama kaydetmiştik ama son anda beklemediğimiz bir durum olunca transfer gerçekleşmedi. Türkiye genç oyuncular için iyi bir pazar, Göztepe takımına gelebilir, fazla maliyeti olan bir oyuncu değil, görüşmelerimiz sürüyor"

'Emre Kılınç Sivasspor'da kalacak'

"Emre Kılınç Sivasspor'da Milli Takımı yakalayacaktır. Samet Aybaba gençlere önem veren bir hoca ve Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz çok iyi ve kaliteli bir insan. Emre Kılınç için önemli olan Milli Takımı yakalaması. Sivasspor'da bu sene başarılı bir sezon geçireceğine inanıyorum, 3 yıllık sözleşmemiz var, Emre Kılınç Sivasspor'da kalacak"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler