Açıklandı! Marcelo, Juventus'a transfer oluyor...

26.02.2019 - 21:34 | Son Güncellenme: 26.02.2019 - 21:34

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid forması giyen Brezilyalı sol bek oyuncu Marcelo sezon sonunda İtalyan takımlarından Juventus'a transfer oluyor.

İtalyan medyasında yer alan habere göre Real Madrid, Ajax forması giyen sol bek oyuncusu Nicolas Tagliafico'yu Marcelo'nun yerine transfer etmeyi düşünyor. 26 yaşındaki Arjantinli oyuncuyu Juventus'un da takip ettiği ancak transferden vazgeçtiği belirtildi.

Nicolas Tagliafico'nun menajeri olan Ricardo Schlieper, Radio Rivadavia yaptığı açıklamada, "Tagliafico, Real Madrid ile görüşüyor. Marcelo da Juventus'a transfer olacak." dedi.

Shlieper, "Ancak oyunuyu kimse aramadı. Sözleşmesinin bitmesine iki yıl var ve serbest kalma maddesi yok. Ancak, Hollanda ekibi transfer etmek isteyen kulüpler için asgari bir fiyat belirlemiş durumda." şeklinde konuştu.

Hangi takımlar istiyor sorusuna Schlieper "Söyleyebileceğim tek şey isteyen kulüplerin arasında büyük bir İspanyol takımının olduğu. Bu da  Nicolas Tagliafico'nun yükselmesi için çok iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler