Trabzonspor'da Kopenhag maçı kadrosu belli oldu! Yeni transferler kadro mı?

15.08.2022 - 11:44 | Son Güncellenme: 15.08.2022 - 17:13

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor'un kamp kadrosu açıklandı.

Trabzonspor'da Kopenhag maçı kadrosu belli oldu! Yeni transferler kadro mı?

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın Danimarke ekibi Kopenhag ile Parken Stadı'nda TSİ ile 22.00'de karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da kamp kadrosun açıklandı. 

İki yeni transfer kadroda

Bordo-mavili takımın 23 futbolcudan oluşan kadrosunda sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan ve Edin Visca, yer almıyor. Yeni transferler Enis Bardhi ve Marc Bartra, Kopenhag maçı kadrosuna dahil edildi. Bir başka yeni transfer Faslı Mountassir Lahtimi ise kadroda yok.

Öte yandan Ajax'a transfer olması beklenen 19 yaşındaki stoper Ahmetcan Kaplan da Kopenhag maçının kamp kadrosunda kendine yer buldu.

İlgini Çekebilir
Bartra transferinin perde arkası: Seni almadan dönmeyiz!
Habere Git

Bardhi ve Bartra UEFA listesine de eklendi

Daha önce Kopenhag maçı için UEFA'ya 23 kişilik listesini veren Trabzonspor, karşılaşmadan 24 saat önce iki oyuncu ekleme hakkını kullanarak yeni transferleri orta saha oyuncusu Enis Bardhi ve İspanyol stoper Marc Bartra'yı listeye ekledi. Ayrıca Bartra'nın TFF'deki lisansı da çıktı.

İşte Trabzonspor'un Kopenhag maçı kamp kadrosu

Avcı ile 3. kez

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile 3. kez Avrupa kupalarında mücadele edecek.

Geçen sezon bordo-mavili takımı şampiyonluğa taşıyan Avcı, UEFA Konferans Ligi play-off turunda Roma ile oynanan karşılaşmada takımın başında sahaya çıkmıştı.

İlk maçı sahasında 2-1 kaybeden Karadeniz ekibi, deplasmanda da 3-0 mağlup olarak Avrupa kupalarına veda etmişti.

Parken Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Trabzonspor, 24 Ağustos'ta sahasında oynanacak rövanş mücadelesi öncesinde avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.

Senin için hazırladığımız haberler