Acımasızca eleştirdiler! Yusuf kendi gölgesinde kayboldu…

20.02.2021 - 13:22 | Son Güncellenme: 20.02.2021 - 13:25

UEFA Avrupa Ligi’nde Lille’in Ajax’a 2-1 kaybettiği maçın ardından Yusuf Yazıcı da eleştirilerden nasibini aldı. Fransız basını kısa süre öncesine kadar göklere çıkardığı milli futbolcumuzu bu kez beğenmedi. İşte detaylar…

Acımasızca eleştirdiler! Yusuf kendi gölgesinde kayboldu…

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Fransızlar Yusuf Yazıcı’nın bu sezon gösterdiği performansı çabuk unuttu. Türk futbolcular Burak Yılmaz ve Zeki Çelik’le Lille’i sırtlayan oyuncumuz, takımının Ajax’a kaybettiği UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasının ardından sert eleştirildi. 

"Sahada yok gibiydi"

2-1’lik skorla konuk Hollanda ekibinin lehine sonuçlanan mücadelenin ardından Yusuf için şu yorumlar yapıldı: ''Bir saat oynadıktan sonra yedek kulübesine alındı. Türk futbolcu Sparta Prag ve Milan maçlarında harikaydı ancak Ajax karşısında kendi gölgesinde kayboldu. Sahada yok gibiydi.'' 

Lille Ajax'a 18 ayda 3 kere yenildi

Lille takımı 2019 yılının sonlarında da Şampiyonlar Ligi grup aşamasında Ajax ile 2 maç yapmış ve bunların 2'sinde de yenilmişti. Bu durumu hatırlatan La Voix Des Sports sitesi, ''Lille için değişen bir şey yok, 18 ay içinde Ajax ile arasındaki farkı kapatamamış'' yorumunda bulundu.

Yusuf'un 28 maçta 13 golü var

Bu sezon takımında harikalar yaratan Yusuf Yazıcı, 7’si Fransa Ligi’nde, 6’sı da UEFA Avrupa Ligi’nde olmak üzere toplam 13 gole imza attı. Ligde 21, Avrupa’da 7 karşılaşmada sahaya çıkan Türk futbolcu Lille’in en istikrarlı isimlerinden biri oldu.

Senin için hazırladığımız haberler