Hull City'in sahibi Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe açıklaması: ''Ali Koç ile şampiyonluk istiyorum''

Ali Bozkurt
16.10.2023 - 19:00 | Son Güncellenme: 16.10.2023 - 19:06

Sahibi olduğu Hull City ve Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, Başkan Ali Koç ile birlikte şampiyonluk yaşamak istediklerini duyurdu.

Hull City'in sahibi Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe açıklaması: ''Ali Koç ile şampiyonluk istiyorum''

AJANSSPOR HABER

Kendi kanalı TV8 üzerinden açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, Hull City ve Fenerbahçe hakkında konuştu. Ilıcalı, Ali Koç ile birlikte şampiyonluk yaşamak istediğini de duyurdu.

''Ali Koç ile şampiyonluk yaşamak istiyorum''

Ali Koç'u çabalarının sonunda şampiyon görmek istediğini söyleyen Ilıcalı, "Ali Koç'un o kadar çabanın sonunda onun şampiyon olduğunu görmek istiyorum. Onunla o mutluluğu yaşamak istiyorum. Bu hikayenin mutlu son olmasını istiyorum." dedi.

''Play-off görme ihtimalimiz var''

Hull City ile hedeflerinin Premier Lig olduğunu tekrarlayan Ilıcalı, "Hull City olarak play-off görme ihtimalimiz var. Amacımız takımı Premier Lig'e çıkarmak. Şu anda 2-3 puan farkla gidiyoruz. Play-off'la aramızda 1 puan var. 2 galibiyet alsak, oraların içinde gezeceğiz.'' dedi. 

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı paylaştı sosyal medyada yorum yağdı!
Habere Git

''Ciddi fedakarlık yaptım''

Hull City'e Türkiye'den çok destek geldiğini de hatırlatan Ilıcalı, ''Yeni takım kurduk ama iyi takım kurduk. Ülkemizden destekleyen çok oldu. Ben de ciddi fedakarlık yaptım. Ortaya güzel bir kadro çıktı." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler