Acun Ilıcalı: ''Bir sağ açık aldım, inanamazsınız''

02.10.2024 - 13:38 | Son Güncellenme: 02.10.2024 - 13:43

Hull City'in sahibi Acun Ilıcalı, yeni transferi sağ bek oyuncusu Mohamed Belloumi hakkında yaptığı açıklamada oyuncuya övgüler yağdırdı. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı: ''Bir sağ açık aldım, inanamazsınız''

AJANSSPOR HABER

EFL Championship ekibi Hull City'in sahibi Acun Ilıcalı, yaptığı sağ bek transferi hakkında övgü dolu sözler söylerken oyuncunun performansına kimse inanamayacak dedi. Detaylar...

''Hull City'e bir sağ açık aldım, inanamazsın''

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Hull City'e bir sağ açık aldım, inanamazsın. Şu isme dikkat et; Mohamed Belloumi. Herkes, bu çocuğu konuşacak. Mükemmel bir yetenek." dedi.

5 milyona transfer oldu

Hull City, 22 yaşındaki sağ bek oyuncusu Mohamed Belloumi'yi Portekiz temsilcisi Farense'den 5 milyon Euro bedelle transfer etmişyi.

Daha önce de Jaden Philogene için söylemişti

Acun Ilıcalı, geçen sene ise Jaden Philogene için aynı cümleleri kullanmıştı. Ilıcalı, ''Bir sağ açık aldım, aklın hayalin durur. Şu ismi bir kenara yazar mısın: Jaden Philogene'' demişti.

Jaden Philogene, Aston Villa'ya transfer oldu

Hull City, Jaden Philogene'yi 5.80 milyon Euro'ya Aston Villa'dan transfer etmişti. Acun Ilıcalı'nın takımı yıldız oyuncuyu tekrardan Aston Villa'ya bonservisi ile satmıştı. Ilcalı, Jaden Philogene'nin bonservisini ise 16 milyon Euro'ya vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler