Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı: "Biz biraz deliyiz"

Akın Ungan
09.06.2024 - 20:40 | Son Güncellenme: 09.06.2024 - 21:06

Fenerbahçe'de seçim sonuçlarının ardından Ali Koç'un başkan olması kesinleşince yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı açıklama yaptı. Detaylar.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı: "Biz biraz deliyiz"

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe camiası Olağan Seçimli Genel Kurul'da bir araya geldi. Daha önce 20 yıl kulübe başkanlık yapan Aziz Yıldırım ile seçim yarışına giren mevcut başkan Ali Koç, tekrar Fenerbahçe Başkanı seçildi. Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı, kesin olmayan seçim sonuçlarının ardından açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı: "İnşallah futbolda da güzel şeyler yaşarız"

Acun Ilıcalı, "Camiamıza hayırlı olsun. Çok güzel bir gün. İnşallah güzel şeyleri birlikte yaşarız. Bu statta öyle güzel şeyler yaşadık ki son günlerde... Mourinho'nun gelişi, kongrenin şölen gibi geçmesi. Bu stat bu güzellikleri yaşadı inşallah futbolda da güzel şeyler yaşarız. Böyle bir seyirci varken çok güzel yerlere geleceğini düşünüyorum. Bu potansiyelin takıma daha iyi yansımasını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

"Biz biraz deliyiz, biraz farklıyız"

Ilıcalı, "Birlikten kuvvet doğar. Biz biraz deliyiz, biraz farklıyız. Fenerbahçe taraftarının içinde olduğum için damarlarıma işlemiş. İnşallah görevimiz sorumluluğu en güzel şekilde değerlendirmek. Ben bu hayalleri kurdum desem yalan olur. Muhabirken müdür olmanın hayalini kuruyordum. Hayatımın hiçbir döneminde, tribünde destek verirken de takım için elimden geleni yapıyordum. Gençlerin çok yukarılara çıkacağım diye hayal kurmaları, potansiyelleri varsa tabii güzel. Ama yukarı çıkmak demek daha mutlu olmak değil. Hayatın iki yönünü de yaşamış biriyim. Bulunduğunuz şartlar içinde mutlu olmayı bilin ve Fenerbahçe'yi sevin" dedi.

İlgini Çekebilir
Ali Koç rekor oyla yeniden başkan seçildi
Habere Git

Kızılhan: "Çok çalıştık, yorulduk"

Yönetim kurulu üyesi Burak Kızılhan, "Fenerbahçe için hayırlı olsun. Çok çalıştık, yorulduk. 27 bine yakın kongre üyemiz geldi, teşekkür ediyoruz. İnşallah seçim sonuçlarımız hayırlı uğurlu olur" açıklamasını yaptı.

Belgü: "24 senedir muhalefet yapıyorum bu sefer iktidar olduk"

Hulusi Belgü, "Ben 24 senedir muhalefet yapıyorum. Bu sefer iktidar olduk. Fenerbahçe'ye hizmet etmek çok önemli. Aziz Bey ile beraber çıktıkları program, bugün verdikleri resim çok takdir edilecek bir şey. Fenerbahçe'nin birleşmesi lazım. Size söz veriyoruz, Fenerbahçe'yi iyi yerlere taşıyacağız" şeklinde konuştu.

"Elimiz rahat, yönetim kurulumuz çok güçlü"

Belgü, "Biliyorsunuz çok ciddi bütçe açıklandı önümüzdeki sene için. Finansal olarak bağımsızlığını kazanmış Fenerbahçe'den bahsediyoruz. Elimiz rahat, yönetim kurulumuz çok güçlü. Herkesi mutlu edecek sonuçlar alacak takım kuracağız. Hayırlısı olsun. Fenerbahçeliler birleşsin, bayraklarını çıkarsınlar artık" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler