Acun Ilıcalı durmuyor... Eski Galatasaraylı Hull City'de

Ali Bozkurt
14.08.2022 - 19:36 | Son Güncellenme: 14.08.2022 - 19:45

EFL Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, bu sefer eski Galatasaraylı ve Brentford oyuncusu Halil Devrişoğlu'nu transfer ediyor. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı durmuyor... Eski Galatasaraylı Hull City'de

Salim MANAV - AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig'den birçok transfer yapan Acun Ilıcalı, bu sefer geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Halil Devrişoğlu'nu kadrosuna katıyor. İşte detaylar...

''Hull City ile anlaştık''

Salim Manav'a açıklamalarda bulunan Halil Dervişoğlu'nun babası ve menajeri Muzaffer Dervişoğlu, "Biz, Hull City ile anlaştık. Kulüplerin anlaşmasını bekliyoruz. Transferin kiralık mı ya da bonservisle mi gerçekleşiği konusunda detaylara sahip değilim" dedi.

Halil Devrişoğlu istatistikleri

Galatasaray'da kiralık oynayan Dervişoğlu sarı kırmızlı takımda çıktığı 45 maçta 8 gol 3 asistlik performans sergilerken, Milli Takım'da ise 13 maçta 6 gollük katkı sağladı. 

Pelkas'ı da istiyor

TRTSpor tarafından İngiliz ekibi Hull City, Fenerbahçe’nin 28 yaşındaki Yunan orta saha oyuncusu Dimitrios Pelkas’ı kadrosuna katmak istiyor. Sarı lacivertliler İngiliz kulübü ile anlaşırken Pelkas’ın transfer için son kararı bekleniyor. Yunan oyuncu maddi konularda anlaşırsa Hull City forması giyeceği de iddia edilmişti.
 

Süper Lig'den yolu geçenler

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, bu sezon Süper Lig'den yolu geçen isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Ilıcalı'nın Süper Lig'den transfer ettiği isimer şu şekilde:

Doğukan Sinik

Ozan Kabak

 Jean Michael Seri

Oscar Estupinan

Benjamin Tetteh

Allahyar Sayyadmanesh
 

Senin için hazırladığımız haberler